Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Να σπάσουμε το άβατο του ΚΚΕ: Oι διαχρονικές προδοτικές και ανθελληνικές θέσεις του...


Στην Ελλάδα επιτρέπεται να μιλάς, να χλευάζεις και να διακωμωδείς τα πάντα, από τα εθνικά σύμβολα έως τον σταυρό, να ζητάς την κατάργηση των παρελάσεων και να δοθούν πολιτικά δικαιώματα στους μετανάστες, να τάσσεσαι υπέρ του γάμου των ομοφυλοφίλων, αλλά απαγορεύεται να μιλήσεις για την ιστορία της Αριστεράς και κυρίως να στηλιτεύσεις τα μελανά της σημεία. Αν τιμήσεις την επέτειο των Δεκεμβριανών, τους Έλληνες στρατιώτες και πολίτες που κράτησαν ελεύθερη την Αθήνα, είσαι ρεβανσιστής και ακροδεξιός. Αν τιμάς τον «Δημοκρατικό Στρατό» είσαι δημοκράτης και ασκείς ένα αναφαίρετο δημοκρατικό σου δικαίωμα.


 Αν ανοίξεις τον Ριζοσπάστη θα δεις πλήθος κομματικών εκδηλώσεων του ΚΚΕ ανά την Ελλάδα, διανθισμένη με αναφορές στον Δεκέμβρη και στον ηρωικό αγώνα του ΔΣΕ. Θα περίμενε κανείς ότι το ΚΚΕ θα έδραττε την ευκαιρία για να κάνει έστω και λίγη αυτοκριτική για αυτά τα  χρόνια. Φευ. Καμία αυτοκριτική, καμία διάθεση αναστοχασμού αυτής της πορείας, καμία συγγνώμη για λάθη και εγκλήματα. Ο χρόνος σταμάτησε στην έφοδο των μπολσεβίκων στα χειμερινά ανάκτορα.


 .


Η ίδρυση του ΣΕΚΕ


Το Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα Ελλάδος ιδρύθηκε το 1918, διακηρύσσοντας την:


Πολιτική και οικονομική οργάνωση του προλεταριάτου σε ξεχωριστό κόμμα τάξεως για την κατάκτηση της πολιτικής εξουσίας και δημοσιοποίηση των μέσων παραγωγής και ανταλλαγής, δηλαδή την μεταβολή της κεφαλαιοκρατικής κοινωνίας εις κοινωνία κολλεχτιβική ή κομμουνιστική και
την διεθνή συνεννόηση και δράση των εργατών
Το συνέδριο υιοθέτησε επίσης ψήφισμα ίδρυσης Δημοκρατικής Ομοσπονδίας των Βαλκανικών Κρατών και ψήφισε διαμαρτυρία «δια την μελετώμενη επέμβαση των συμμάχων στην Σοβιετική Ένωση». Εμβληματική μορφή του ΣΕΚΕ ήταν ο Αβραάμ Μπεναρόγια.


Η δεύτερη συνδιάσκεψη του ΣΕΚΕ αποφάσισε την αποστολή εκπροσώπου στην ιδρυτική συνδιάσκεψη της Βαλκανικής Κομμουνιστικής Ομοσπονδίας στην Σόφια και στην συνέχεια στην Μόσχα, στο 2ο συνέδριο της Κομμουνιστικής Διεθνούς. Στο 3ο συνέδριο, Νοέμβριος 1924, το κόμμα μετονομάστηκε σε ΚΚΕ και υιοθέτησε τις αρχές του Μαρξισμού-Λενινισμού.


 .


Η ιστορία του ΚΚΕ


Θα υπενθυμίσω συνοπτικά τους «μεγαλύτερους σταθμούς» της ιστορίας της κομμουνιστικής Αριστεράς στην πατρίδα μας, για όσους έχουν αδύνατη μνήμη.


Το Κ.Κ.Ε. ιδρύθηκε ως παράρτημα της Κομμουνιστικής Διεθνούς, για αυτό τον λόγο είχε ως επικεφαλίδα του «Κ.Κ.Ε. – τμήμα της Κ.Δ.».
Το Κ.Κ.Ε. υπονόμευσε συνειδητά τον αγώνα απελευθερώσεως του Ελληνισμού της Μικράς Ασίας (1919-1922), δηλώνοντας μάλιστα στον Ριζοσπάστη το 1935 ότι «όχι μόνο δεν λυπηθήκαμε για την αστικο-τσιφλικάδικη καταστροφή, αλλά την επιδιώξαμε κιόλας». Μετά έκανε αγώνα για τους πρόσφυγες!
Υποστήριξε την «αυτόνομη Μακεδονία – Θράκη», πιστό στην γραμμή της Κομμουνιστικής Διεθνούς και των Βούλγαρων κομμουνιστών.
Ο Ζαχαριάδης στην τρίτη του επιστολή, τον Νοέμβριο του 1940, πήρε θέση κατά του Ιωάννη Μεταξά, κατηγορώντας τον ότι «διεξάγει πόλεμο κατακτητικό, ιμπεριαλιστικό» εναντίον της Ιταλίας!
Το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ καταδίωξε τις πατριωτικές αντιστασιακές οργανώσεις, αποσκοπώντας όχι στην εκδίωξη των Γερμανών, αλλά στην μπολσεβικοποίηση της Ελλάδος. Εθνικές οργανώσεις όπως ο Ε.Δ.Ε.Σ., η Ε.Κ.Κ.Α. του Ψαρρού, ο Τσαούς Αντών, ο Καραχάλιος και ο Βρετάκος στην Πελοπόννησο, η ΠΑΟ και άλλες, δέχθηκαν τις δολοφονικές επιθέσεις του.
Τον Δεκέμβριο του 1944 αιματοκύλισε την Αθήνα, προσπαθώντας πραξικοπηματικά να ανατρέψει την νόμιμη κυβέρνηση εθνικής ενότητος του Γεωργίου Παπανδρέου.
Τον Μάρτιο του 1946 το Κ.Κ.Ε. αρνήθηκε να συμμετάσχει στις εκλογές για να μην φανεί ότι είναι μειοψηφία στην Ελληνική κοινωνία και καταρρεύσει ο μύθος της «Εαμικής κοσμογονίας». Παράλληλα, την ίδια ημέρα στις 31 Μαρτίου, μέλη του Κ.Κ.Ε. δολοφόνησαν τους άνδρες της Χωροφυλακής στο Λιτόχωρο, προετοιμάζοντας αυτό που επακολούθησε.
Από τα μέσα του 1946 έως τον Αύγουστο του 1949, αντί να διεκδικήσουμε τα ιστορικά δικαιώματα του Ελληνισμού σε Κύπρο και Βόρειο Ήπειρο, ως μέλη των νικητών του Β’ Π.Π., αγωνιζόμασταν να κρατήσουμε ελεύθερη και Ελληνική την Βόρειο Ελλάδα από τους αντάρτες του ΔΣΕ και των κομμουνιστικών καθεστώτων που τους υποστήριζαν.
Το 1949 τα περισσότερα τμήματα του ΔΣΕ αποτελούνταν από «σλαυομακεδόνες» που πολεμούσαν για την «αυτόνομη Μακεδονία».
28.000 Ελληνόπουλα απήχθησαν από τις οικογένειές τους από τον ΔΣΕ και στάλθηκαν στους «σοσιαλιστικούς παραδείσους», οδηγώντας χιλιάδες Ελληνικές οικογένειες σε διάλυση και αφανισμό.
Το 1955, όταν ξεκίνησε ο επικός αγώνας της Ε.Ο.Κ.Α. για την Ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα, με αρχηγό τον Γεώργιο Γρίβα-Διγενή, ο παράνομος ραδιοσταθμός του Κ.Κ.Ε. στο Βουκουρέστι απεκάλυψε, από πηγές των Σοβιετικών μυστικών υπηρεσιών, ότι το ψευδώνυμο «Διγενής» αντιστοιχούσε στον Συνταγματάρχη Γρίβα. Έτσι, οι Άγγλοι ήξεραν ποιον κυνηγούσαν!
.


Τελείωσε ο εμφύλιος;


Μας λένε ότι ο εμφύλιος πόλεμος τελείωσε και να μην αναμοχλεύουμε το παρελθόν. Γιατί το ΚΚΕ όμως δεν ακολουθεί αυτή την παρότρυνση και εόρτασε επισήμως τα 60 χρόνια από την ίδρυση του «Δημοκρατικού Στρατού» και την έναρξη του εμφυλίου πολέμου; Ο Ριζοσπάστης της 4ης Ιουλίου 2006 είχε πρωτοσέλιδο: «Συνεχίζουμε μέχρι τη Νίκη για πάντα – για τα 60 χρόνια του ΔΣΕ»!


Η Αλέκα Παπαρήγα εγκαινίασε στις παρυφές του Γράμμου μνημείο του ΔΣΕ λέγοντας: «ο ΔΣΕ μας εμπνέει και σήμερα». Τα αριστεροκρατούμενα ΜΜΕ – ενώ τις εκδηλώσεις μνήμης των Ελλήνων αξιωματικών, στρατιωτών και πολιτών στον Γράμμο τις χαρακτηρίζουν «γιορτές μίσους» – αυτές του ΚΚΕ τις άφησαν ασχολίαστες. Προφανώς, μόνο οι πατριώτες δεν έχουν δικαίωμα να τιμούν τους νεκρούς τους.


Θα περίμενε κανείς το ΚΚΕ –  να έχει αντιληφθεί τα λάθη του. Να συνειδητοποιούσε ότι τα γκούλαγκ και τον «υπαρκτό σοσιαλισμό» τα έχουν καταδικάσει η ιστορία και οι αγώνες των λαών για ελευθερία και εθνική ανεξαρτησία. Ότι ευτυχώς που μας κυβέρνησε εκείνη την περίοδο ο Σοφούλης, ο Πλαστήρας και ο Τσαλδάρης και όχι ο Ζαχαριάδης και ο Βαφειάδης, ο οποίος το βράδυ κοιμήθηκε καπνεργάτης και το πρωί ξύπνησε «στρατηγός» του ΔΣΕ και πρόεδρος της «ελεύθερης Ελλάδας».


Είναι χαρακτηριστικά τα λόγια του Τάκη Λαζαρίδη από το βιβλίο του «Ευτυχώς ηττηθήκαμε σύντροφοι», από τις εκδόσεις Πελασγός του Γιάννη Γιαννάκενα. Ο Τάκης Λαζαρίδης – υιός του Γραμματέα του «Εργατικού ΕΑΜ», εκτελεσθέντος υπό των Γερμανών – καταδικασθείς ο ίδιος εις θάνατον μαζί με τον Νίκο Μπελογιάννη στην γνωστή δίκη, γράφει: «το πραγματικό ερώτημα είναι ποιος ευθύνεται για τον εμφύλιο και τις αγριότητές του. Και οι μεγάλοι ένοχοι είμαστε εμείς. Αυτή είναι η οριστική και τελεσίδικη κρίση της ιστορίας… Δεν μας έσπρωξαν λοιπόν οι Άγγλοι στον εμφύλιο. Μόνοι μας μπήκαμε στο σφαγείο. Αντί να επιδιώκουμε την ρεβάνς, αντί να παριστάνουμε τους κήνσορες και τους τιμητές, θα πρέπει να κρύψουμε το πρόσωπο από ντροπή».


 .


Όχι στην λήθη


Αυτός ο απολογισμός είναι μία μικρή σταχυολόγηση της «προσφοράς» του Κ.Κ.Ε. στην πατρίδα μας. Ενώ λοιπόν τα εγκλήματα και η χρεοκοπία του κομμουνισμού έχουν αποκαλυφθεί σε όλο τον κόσμο, στην Ελλάδα συνεχίζουμε να «τιμούμε» την Αριστερά και το Κ.Κ.Ε.


Στην Ελλάδα, το ποιος έχει «νεφρά», φαίνεται στην αντιπαράθεση με την Αριστερά. Εκεί είναι το crash test, πουθενά αλλού. Το έχω πει πολλές φορές και δεν θα σταματήσω έως να γίνει συνείδηση και στον τελευταίο συναγωνιστή μας. Τον Αμερικανικό ιμπεριαλισμό, την Παγκοσμιοποίηση, την Νέα Τάξη, τις πολυεθνικές, το κερδοσκοπικό χρηματιστικό κεφάλαιο, τα αναθεματίζουν όλοι και σωστά. Από την Άκρα Δεξιά έως την Άκρα Αριστερά. Την Αριστερά όμως όλοι πρέπει να την σέβονται και να υποκλίνονται στους αγώνες της. Να την χαϊδεύουν και να ασπάζονται τις ηθικές της επιταγές. Καιρός λοιπόν να αποκαλύψουμε το πραγματικό πρόσωπο της ιστορίας του ΚΚΕ και της Αριστεράς στην πατρίδα μας.


Ελληνικές Γραμμές

1 σχόλιο:

  1. Λόγια σταράτα βασισμένα στην αλήθεια. Πρέπει να αρχίσουν να λέγωνται, να συζητιώνται να αερίζεται η θαμένη ΑΛΗΘΕΙΑ. Να αρχίση να γίνεται σιγά-σιγά κοινή συνείδηση όλω καί περισσοτέρων Ελλήνων. Να γίνη μιά προσπάθεια από τον καθένα μας να μιλάμε έτσι, να μας ακούν οι τριγύρω μας. Να πάρωμε επάνω μας.
    Αμάν, έλεος! Όχι άλλη προπαγάνδα από τούς Αριστερούς πού έχουν καταλάβει δεκαετίες τώρα
    τις πλατείες των πόλεων, ποδοπατούν κάθε τι ΑξιοΕλληνικό το διασύρουν γιά να στήσουν τις δικές τους καρικατούρες τού ψέμματος καί τού μίσους. ΜΠΠ Καλιφόρνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή