Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

3 αυτοκτονίες συνΕλλήνων σε 24 ώρες.ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΩΣ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ!


ΣΟΚ στον Κολωνό: Αυτοκτονία 35χρονου οδηγού ταξί
Εύα Σερκίζη


aegeantimes.gr


Αυξάνονται δραματικά οι αυτοκτονίες στη χώρα μας και το φαινόμενο τείνει να λάβει μορφή χιονοστιβάδας! Μετά τον συνταξιούχο στρατιωτικό που έβαλε τέλος στη ζωή νωρίς το πρωί προχθες στην Κηφισιά, προχθες το απόγευμα, ακόμη ένας, 35χρονος αυτή τη φορά, τερμάτισε τη ζωή του, πέφτοντας από το μπαλκόνι του σπιτιού του στα Σεπόλια.


Οι αρχικές πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν 35χρονο οδηγό ταξί που τα τελευταία δύο χρόνια είχε μείνει άνεργος και είχε οικονομικά προβλήματα και εκείνη την ώρα ήταν μόνος στο σπίτι. Χωρίς δουλειά, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήταν και ο πατέρας του που έκανε την ίδια δουλειά. Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιες πληροφορίες που μιλούν και για ερωτική απογοήτευση.


Νωρίς χθές το πρωί πάντως ένας ακόμη 70χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του με την κυνηγετική καραμπίνα του στο χωριό Βούτες στο Ηράκλειο. Πρόκειται δηλαδή για την τρίτη αυτοκτονία το προηγούμενο εικοσιτετράωρο. 


Πάντως η έξαρση των αυτοκτονιών στη χώρα μας, ειδικά οι πρόσφατες όπως αυτή του συνταξιούχου στο Σύνταγμα, που έδωσε τέλος στη ζωή του με μια καραμπίνα έξω από τη Βουλή, έχουν αρχίσει και απασχολούν αρκετούς Ευρωβουλευτές, δυστυχώς όμως όχι Ελληνες!


Σχόλιο Πελασγού : ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ.Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου