Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Ανάπτυξη μόνο με επιστροφή στην δραχμή, λέει καθηγητής στο Χάρβαρντ...Είπαν και μια φορά την αλήθεια;


Υπέρ της εξόδου της χώρας μας από το ευρώ τοποθετήθηκε ο καθηγητής οικονομικών του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ, Μάρτιν Φέλντσταϊν.
Ο καθηγητής, μιλώντας στο Bloomberg, υποστήριξε ότι η ελληνική οικονομία θα παρουσιάσει ανάπτυξη μόνο εάν έχει ένα δικό της νόμισμα, μια από τις πολλές διαφορετικές απόψεις που έχουμε ακούσει τον τελευταίο καιρό.
Εάν συμβεί αυτό, ίσως υπάρξει χάος στην Ελλάδα για ένα διάστημα, τόνισε, όμως μετά η νέα δραχμή θα υποτιμάτο με αποτέλεσμα η Ελλάδα να επιστρέψει στην ανάπτυξη και να δοθεί ώθηση στην απασχόληση.


Για την περίπτωση της Ιταλίας ο Φέλντσταϊν είπε ότι η χώρα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ η κεντρική κυβέρνηση της Ισπανία θα έπρεπε σύμφωνα με τον καθηγητή να εμποδίσει τις περιφέρειες από το να αυξήσουν το έλλειμμα, που αποτελεί μεγαλύτερο πρόβλημα από την τραπεζική κρίση.
Σύμφωνα με τον ίδιο, οι Ευρωπαίοι ηγέτες έχουν αντιληφθεί ότι η κρίση είναι σοβαρή αν και τους λείπει η μακροπρόθεσμη στρατηγική.


newsbomb.gr


Σχόλιο Πελασγού : Ευρώ = Μνημονιακή κυβέρνηση, πτώχευση του ελληνικού λαού, λαθρομετανάστευση συνεχίζεται, η Ελλάς το 2020 θα έχει 8 εκ. Έλληνες και 8 εκ. αλλοδαπούς περίπου - κατάσταση μη αναστρέψιμη, πλουτοπαραγωγικές πηγές σε ξένες δυνάμεις, ΕΛΛΑΣ προτεκτοράτο ή μάλλον...Ιστορία.


Δραχμή = Ευρεία υποτίμηση του νομίσματος, έξοδος από αγορές, έκρυθμη κατάσταση και οικονομική κατάρρευση , έξοδος από Ευρωζώνη, αυτοδιαχείριση, πλήρης κάλυψη του ελληνικού λαού με εγχώρια διατροφικά προϊόντα και άλλα--ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ, ανάπτυξη αγροτικού τομέα και ξεκίνηση της παραγωγής και ευρυθμίας, έπειτα από 6 ίσως και κάποιους παραπάνω μήνες, ΕΠΕΙΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΜΑΣ ΠΗΓΩΝ, ΠΛΟΥΤΟΣ, ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ.


ΥΓ...Όσο για αυτούς που μπροστά στην εθνική υποτέλεια, προτάσσουν το ατομικό τους συμφέρον , τα λόγια περιττεύουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου