Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Ιδού η λαϊκή απάντηση στους τερατολόγους-παραμυθολόγους... ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΣΟΣΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ ΔΙΣΤΟΜΟ


Πολλά και ενδιαφέροντα συμπεράσματα προέκυψαν από τις προχθεσινές «επαναληπτικές» εκλογές. Ένα απ’ αυτά ήταν και η αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής στο μαρτυρικό Δίστομο της Βοιωτίας.
Πιο συγκεκριμένα, στις εκλογές του Μαΐου το κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών είχε λάβει στο Δίστομο 79 ψήφους, ήτοι ποσοστό 3,48%. Αυτή τη φορά, λάβαμε 101 ψήφους, ήτοι ποσοστό 4,53%. Την ίδια άνοδο παρουσίασε η Χρυσή Αυγή και στην ευρύτερη περιοχή Διστόμου-Αράχοβας-Αντίκυρας. Στις προηγούμενες εκλογές είχαμε λάβει 335 ψήφους, ήτοι ποσοστό 5,96%, ενώ σ’ αυτές πήραμε 350 ψήφους, ήτοι 6,39%
Συμπέρασμα: όσο περνάει ο καιρός τόσο λιγότεροι Έλληνες πέφτουν θύματα των απίστευτων συκοφαντικών αναφορών κατά της Χρυσής Αυγής και της ταύτισής της με συγκεκριμένα ξένα πρότυπα από τους παπαγάλους του συστήματος. Όσο καλύτερα μας γνωρίζουν οι Έλληνες, όσο περισσότερο ακούνε τον πολιτικό μας λόγο και τις ξεκάθαρες θέσεις μας, τόσο περισσότερο θα πυκνώνουν τις τάξεις μας!
(ΥΓ) 1: «Δημοκράτες», τερατολόγοι και παραμυθολόγοι, περαστικά σας! Στο μέλλον σας περιμένουν ακόμα χειρότερες εκπλήξεις…xryshaygh.com
Μια επιστολή που λάβαμε: Γεια σας, είμαι από το Δίστομο. Οι 44 ψήφοι που δόθηκαν στην Χρυσή Αυγή στις 6 Μαΐου, καθώς και οι 49 που δόθηκαν προχθές, σας διαβεβαιώ ότι ήταν ψήφοι Διστομιτών και όχι «εργατών του Αλουμινίου της Ελλάδος», όπως είπαν στα κανάλια. Εμείς οι 49 είχαμε θύματα συγγενείς στη σφαγή της 10ης Ιουνίου, συγκεκριμένα εγώ 5. Σε αντίθεση με τον κύριο Σταθά Ιωάννη (εκλεγμένο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ), που στις προεκλογικές του εμφανίσεις έλεγε ότι δεν γνώρισε τις γιαγιάδες του που τις έσφαξαν το '44, συγχέοντας το γεγονός αυτό με τη ...Χρυσή Αυγή (παρεμπιπτόντως, η μια του γιαγιά πέθανε πριν 2 χρόνια και η άλλη πριν 1 μήνα, στης οποία ούτε στην κηδεία πήγε)!


Αυτοί που καλούν τα κανάλια, και λένε ότι οι ψήφοι αυτοί της Χρυσής Αυγής δεν ήταν Διστομιτών, λένε ψέματα. Μιλάνε για τα θύματα από τους Γερμανούς, αλλά δε λένε τίποτα για εκείνους που οι ομοϊδεάτες τους έσφαξαν, ούτε για τους 7 Διστομίτες που πέταξαν ζωντανούς σε κάρκαρο του Παρνασσού, των οποίων οι σωροί ανασύρθηκαν από το στρατό μετά από 6 χρόνια… Απόδειξη αυτών είναι η μαρμάρινη πλάκα, με τα ονόματα αυτών που σκότωσαν οι αριστεροί, η οποία βρίσκεται στην είσοδο της εκκλησίας του χωριού, δίπλα από αυτή με τα ονόματα των 218 θυμάτων της 10ης Ιουνίου από τους Γερμανούς. Υπεύθυνοι για τη σφαγή ήταν οι αντάρτες, που έστησαν ενέδρα στους Γερμανούς και μετά άφησαν το χωριό ανυπεράσπιτο. Αυτοί λοιπόν, που έχουν βάψει τα χέρια τους με αίμα, λένε ότι είναι ντροπή μας που ψηφίσαμε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο Δίστομο!!! Αυτοί δεν ντρέπονται που το Δίστομο ψηφίζει αριστερά;;;;;;;; Καπηλεύονται τη σφαγή και το αίμα των αθώων για τους ψήφους!!


Εμείς οι 49 σας περιμένουμε στο Δίστομο και θα είναι τιμή μας να βρίσκεστε στο πλευρό μας κάθε χρόνο στις 10 Ιουνίου, για να τιμούμε τους νεκρούς προγόνους μας έτσι όπως τους αξίζει και όχι με τις εκδηλώσεις-φεστιβάλ (συναυλίες με την Πρωτοψάλτη!) που οι «δημοκράτες» συνηθίζουν.


Με εκτίμηση


Μαρία xa-stereas.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου