Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Οι γερμανοί "εξαφάνισαν" τον Σταυρό από την σημαία;


Ερωτήματα εγείρονται που περιμένουν απάντηση, με αφορμή σχετική φωτογραφία – στην ηλεκτρονική σελίδα του Spiegel – παραπλεύρως αποσπάσματος δημοσιεύματος του περιοδικού, με τίτλο «Το ΔΝΤ θέλει να σταματήσει τη βοήθεια προς την Ελλάδα»,   όπου εμφανίζονται οι ελληνικές  σημαίες άνευ σταυρού. 


Θέλουμε να πιστεύουμε ότι κατά τη φωτογράφηση, η φορά του ανέμου ήταν τέτοια που «εξαφάνισε» τον σταυρό από την ελληνική σημαία. Διαφορετικά και αν πρόκειται για συνειδητή παραποίησή της,  αποτελεί μέγιστη προσβολή  του κορυφαίου εθνικού μας συμβόλου. Περιμένουμε να διαπιστώσουμε τι ακριβώς συμβαίνει. Διευκρινίζουμε ότι οφείλουμε να είμαστε καχύποπτοι στα πλαίσια των γνωστοποιημένων προθέσεων των Βρυξελλών και ιδιαίτερα της Γερμανίας για  κατάργηση του σταυρού από τις σημαίες των ευρωπαϊκών κρατών.
Η ελληνική κυβέρνηση  θα πρέπει να εξακριβώσει τι ακριβώς συμβαίνει και αν πρόκειται για συνειδητή επιλογή, οφείλει να καταστήσει σαφές προς πάσα κατεύθυνση ότι τα ελληνικά σύμβολα δεν είναι διαπραγματεύσιμα.

Pygmi.gr




Σχόλιο Πελασγού : Όπως και να χει, είμαστε προ πολλού ενημερωμένοι για τα σχέδια των νεοταξιτών.Την κατάργηση δηλαδή του Σταυρού από την σημαία, αυτό που επιδιώκουν..Μην ξεχνάτε ότι θέλουν να κάνουν ό,τι μπορούν για να μας αφελληνίσουν και αποχριστιανοποιήσουν.

2 σχόλια:

  1. πονηρα τραβηγμενη η φωτογραφια ετσι ωστε να εχουν περιθωρια επιδιορθωσης αφου το σημειο οπου θα επρεπε να διακρινεται ο σταυρος ειναι επιμελως καμουφλαρρισμενο, αν ειναι ετσι η φωτογραφια...ειναι για να τσιμπησουμε παλι εμεις οι λαικοι και να φωναζουμε να γινει ντορος και να κανουν το βηματακι τους... οτι αποκει που δεν υπηρχε θεμα τωρα υπαρχει...αυτη ειναι η στρατηγικη τους...ειμαι περιεργος ποτε θα τα παρουμε στο κρανιο και θα φερουμε καμια αντιρρηση??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο τελειοτερος πολεμος και πιο αποτελεσματικος ειναι ο αορατος,ο αναιμακτος!Μετρας εκατομμυρια ''θανατους'' χωρις να χαθει ζωη(κοινως ζομπι). Σε κακοποιουν χωρις να βρεις τροπους αντιδρασης! Καποτε μιλαγαν οι σφαιρες,τωρα μιλαει ο Τυπος...

      Διαγραφή