Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Nεα απειλή στο Αιγαίο με τούρκικα UAV, με εντολή Ερντογάν


Αλλάζει όλη η μορφή του τουρκικής κατασκευής μη επανδρωμένου αεροσκάφους "ΑΝΚΑ" το οποίο θα μπορεί να πετά εξοπλισμένο. Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έδωσε ηδη την εντολή της αναμόρφωσης του. Αυτά τα ΑΝΚΑ ίσως είναι η νεά απειλή στο Αιγαίο καθώς θα μεταφέρουν και πυραύλους αέρος-εδάφους. 
Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Zaman η Τουρκία εδω κια πολλούς μήνες ζητά απο τις ΗΠΑ να προμηθευτεί τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη Predator, τα οποία πετούν και με εξοπλισμό. Ομως η Ουάσιγκτον αρνείται να προμηθεύσει την Τουρκία με αυτά τα αεροσκάφη.


Στόχος της Άγκυρας είναι τα συγκεκριμένα αεροσκάφη να μπορούν να χτυπούν τους στόχους μόλις τους εντοπίζουν. Ενω μέχρι τώρα τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη εντοποίζουν τους στόχους, ενημερώνυυν το κέντρο ελέγχου και απογειώνονται η μαχητικά ή ελικότπερα με σχετική καθυστέρηση. 


Στο Συμβούλιο Εξοπλισμών η Τουρκία έλαβε την απόφαση την αύξηση του ωφέλιμου βάρους των ΑΝΚΑ απο 1.5 τόνο, σε 3 τόνους. Το σχέδιο που έχει την υπογραφή Ερντογάν, Του αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων Οζέλ και του Υπουργού Άμυνας Ισμέτ Γιλμάζ, προβλέπει την παραγωγή νέων κινητήρων τούρμπο για τα νέα μη επανδρωμένα αεροσκάφη. 
Το νεο ΑΝΚΑ θα μπορεί να μεταφέρει τουρκικής κατασκευής πυραύλους αέρος -εδάφους Cirit για να μπορούν να χτυπούν στόχους μόλις του εντοπίζουν.
Το νεό ενισχυμένο ΑΝΚΑ θα είναι έτοιμο σε 3-4 χρόνια.  MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ onalert.gr
Σχόλιο Προμηθέως: Ενώ οι Τούρκοι εξοπλίζονται σαν αστακοί, εμείς όχι μόνο δεν αγοράζουμε νέα εξοπλιστικά συστήματα, αλλά κάνουμε και περικοπές. Για το 2012-2013 προβλέπεται ύστερα από πιέσεις της τρόϊκα, αλλά και χωρίς καμία αντίσταση από την κυβέρνηση, περικοπές στην άμυνα της τάξεως των 450 εκατομμυρίων ευρώ. Ενώ οι εδώ πολιτικοί ταγοί δεν διαθέτουν χρήματα ούτε για ανταλλακτικά, οι απέναντι έχουν εξαγγέλλει την πρόθεσή τους για υλοποίηση ενός εθνικού προγράμματος ανάπτυξης-κατασκευής νέου άρματος μάχης, του περίφημου ΑLTAY, που θα αλλάξει πολλά στο κύριο μέτωπο του Έβρου. Ενώ εμείς από την άλλη, κολυσιεργούμε στην παραλαβή των 400 Μ1Α1 ABRAMS που μας δίνονται δωρεάν από τις Η.Π.Α. Επίσης οι Τούρκοι είναι συμπαραγωγοί στην κατασκευή των F-35 και σε λίγο διάστημα από τώρα θα αλλάξουν τα δεδομένα και στους αιθέρες του Αιγαίου. Κύριοι πολιτικοί, κόψτε τους μισθούς σας, μειώστε τα επιδόματά σας, κόψτε τις μίζες, μην παίζετε με την ακεραιότητα της χώρας, φέρτε πίσω τα κλεμμένα και τα χρήματα που έχουν βγει στην Ελβετία. Καμία περικοπή στις δαπάνες, προέχει η  Άμυνα και η Ακεραιότητα της πατρίδας μας, ξυπνήστε πριν είναι αργά...

1 σχόλιο:

  1. αισιοδοξος ειστε εγω ειμαι σιγουρος οτι ειναι πλεον παρα πολυ αργα...τα σχεδια τους για κατακερματισμο ολων των ουσιαστικων θεσμων της χωρας ειναι σε πληρη εξεληξη,εχω την εντυπωση οτι ειμαστε λιγο πριν την παραλυση, οι τουρκοι ευθεως δεν χτυπουν γιατι ειναι χεστες,μη επανδρωμενα ψαχνουν...θα εχουμε στρωσει τα χαλια,θα παρουν το οκ απο Αμερικα και θα χτυπησουν την Ελλαδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή