Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Άνοιξε το κοινωνικό παντοπωλείο για Έλληνες στα Άνω Λιόσια από την Χρυσή Αυγή -"πρώτη είδηση" το γεγονός στην Ιταλία


Πρώτη είδηση στο Repubblica TV το web tv της αριστερής ιταλικής εφημερίδας La Repubblica είναι τα εγκαίνια καταστήματος κοινωνικής αλληλεγγύης για Έλληνες αναξιοπαθούντες της Χρυσής Αυγής στην περιοχή των Άνω Λιοσίων.


Στο αφιέρωμα της ιταλικής εφημερίδας στην ηλεκτρονική της μορφή που φέρει τον τίτλο «Η Ελλάδα καταρρέει», δημοσιεύεται βίντεο, που έχουν δει σχεδόν 2.500 χρήστες, με λήψεις από το εσωτερικό του καταστήματος αλληλεγγύης που απευθύνεται αποκλειστικά σε «όσους έχουν ελληνικό αίμα», όπως γράφει χαρακτηριστικά η Repubblica.


Στο κείμενο που συνοδεύει τα πλάνα αναφέρεται ότι «το ελληνικό εθνικιστικό κόμμα Χρυσή Αυγή άνοιξε στην περιφέρεια της Αθήνας ένα κατάστημα τροφίμων με χαμηλές τιμές ή σε αρκετές περιπτώσεις δωρεάν, στο οποίο όμως θα έχουν πρόσβαση μόνο άνθρωποι με ελληνική εθνικότητα. Η κίνηση έχει μεγάλη απήχηση και θετικό αντίκτυπο στους πολίτες». 


Επίσης μεταφέρονται κι οι δηλώσεις του βουλευτή Ηλία Παναγιώταρου που κάνει λόγο για στήριξη αποκλειστικά ελληνικών οικογενειών «που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση και την ανεργία και δεν έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν τρόφιμα».


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Σχόλιο Πελασγού : Τουλάχιστον αυτή είναι μία αξιοπρεπής κίνηση, που ελπίζουμε να προσφέρει...Γιατί τα βοθροκόμματα , με τους πολύ περισσότερους οικονομικούς πόρους, δεν προσφέρουν κάτι στους Έλληνες, εκτός από προδοσία και "φαρμάκι";

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου