Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Γυρίζουν παγκόσμια το άγαλμα του βελιάλ!

Θυμάστε το τεράστιο άγαλμα του λυκανθρώπου (Μαλτσέχ) βασιλέα βελιάλ που είχανε στήσει στο Λονδίνο;
Τώρα και σε όλες τις μεγαλουπόλεις του πλανήτη.

Περιφέρουν το άγαλμα σε όλες τις μεγάλες πλατείες για να το δει όλος ο κόσμος, και η πιο συνωμοτική σκέψη που μπορούν να κάνουν μερικοί είναι το ότι κάποιοι ειδωλολάτρες μεταφέρουν και προβάλουν το είδωλο του ψεύτικου θεού Άνουβι.
Εκείνοι όμως που πήρανε τη γνώση και είναι ήδη μαχητές της Ειμαρμένης, ξέρουν ότι πρόκειται για το άγαλμα του πλανητάρχη Βασιλέα Βελιάλ.
Όσοι διαβάζετε αυτές τις γραμμές και δεν γνωρίζετε τι είναι ο Βελιάλ, έχετε χάσει πολλές συνέχειες.
Στις μέρες μας πλέον, όποιος έπιασεν, έπιασεν.

liako.gr
Συνωμοσιολογία ή προσπάθεια να συνηθίσει ο κόσμος στους αφέντες που ετοιμάζουν;

9 σχόλια:

  1. Μια φραση που δεν παω στο liako.gr ειναι το ''οποιος επιασεν,επιασεν''... Μου ακουγεται πολυ κλικαδορικο και μαφιοζικο του στιλ: ''Οκ εμεις εχουμε τους δικους μας κωδικες συνεννοησης και ολοι οι αλλοι επιβαλεται να βρισκονται στην αγνοια'' ασχετως αν προσπαθουν να μπουν σ'αυτα τα κυματα για να συλλεξουν πληροφοριες. Κι επισης το Liako.gr εχει το εξης εκπληκτικα φασιστικο! Αν πεις την γνωμη σου αυτοματως σε banαρουν γιατι δεν βολευεις στις παρωπιδες καποιας συγκεκριμενης στρατηγικης,καποιου σεναριου. Αν θελω να πω την αποψη μου,οφειλει ο συνομηλιτης μου να με διορθωσει και οχι να με χαντακωσει στον ιντερνετικο ''καιαδα''. Αν και σεβομαι απεριοριστα καθε forum που αναρτει ο καθενας διοτι υπαρχει το δικαιωμα,παρατηρησα ολο αυτο τον καιρο μεσα εκει οτι κανεις δεν εχει μια αποψη στο πως βλεπει τα πραγματα σαν οντοτητα. Ολοι φαινεται να ειναι σε ελεγχομενη σκεψη,κατι σαν υπνωτισμενοι για κατι συγκεκριμενο. Δεν θα τολμουσα ποτε να πιστεψω πως καποια βιβλια που αναφερονται σε σεναρια πολεμου θα ειναι και στανταρ αυτα που γραφει μεσα. Αυτο που ειχα γραψει σε μια αναρτηση ηταν οτι''η ανεξαρτησια και περισσοτερο η ελευθερια κερδιζεται με μαχη και τιποτα δεν χαριζεται και οσο περιμενουμε τις προφητειες για την Πολη,να κανουμε και μεις κατι αφου ετσι κι αλλιως το σχεδιο του Θεου θα υπερισχυσει'' με αποτελεσμα να με μπλοκαρουν απο τα σχολια! Το ειχα βρει εξωφρενικα εξευτελιστικο να με αντιμετωπισουν με αυτο τον τροπο οι moderators.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έχεις απόλυτο δίκιο και όσο αφορά στην περίπτωση Λιακόπουλου και όσον αφορά στο τί πρέπει να κάνουμε εμείς ανεξάρτητα από το τί λένε οι προφητείες!
    Ο Λιακόπουλος είναι βαλτός να κάνει αυτό που γράφεις παραπάνω..να υπνωτίζει τον κόσμο και να τον παραμυθιάζει...εν τω μεταξύ οι ισχυροί κάνουν όλο το παιχνίδι και μεις περιμένουμε να γίνει το θαύμα και να πάρουμε την Πόλη...
    Η κατάσταση είναι τραγελαφική!
    Ρεγγίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν μαρεσει το κουτσομπολιο αλλα θα πω οτι ο Λιακοπουλος ανοιξε δρομους,εκανε το παγοθραυστικο εποχες που ολοι κοιμομασταν με τα τσαρουχια,νομιζω οτι σαν πρωτοπορο και μπροσταρη σαυτον τον αγωνα που δινουμε τωρα ολοι με την μικρη μας δυναμη οφειλουμε αν μη τι αλλο να μην τον καρφωνουμε πισωπλατα...οτι εχουμε να πουμε ας του το πουμε ευθεως.Δεν ειναι δυνατον να μην εχει τα στραβα του,ολοι εχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ξερει κανενας αν το εφεραν στην ελλαδα....!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αν φερουν αυτο το εβραικο αγαλμα στην ελλαδα θα το σπασουμε σε χιλια κομματια.....!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. NAI ΘΑ ΤΟ ΣΠΑΣΟΥΜΕ...!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΝ ΒΕΛΙΑΛ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΣΙΩΝ.........!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή