Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

2 Έλληνες πήγαν να υψώσουν την ελληνική σημαία στη Λαδόξερα και ..βρήκαν το μπελά τους!


Σοβαρή καταγγελία του θρακιώτικου μπλογκ «e-evros»

Πήγαν να κάνουν κάτι αυτονόητο για πολλούς κι όμως βρήκαν το μπελά τους. Δύο Αλεξανδρουπολίτες προσέγγισαν με βάρκα την περιοχή της Λαδόξερας ανοιχτά της Σαμοθράκης με σκοπό να υψώσουν την Ελληνική Σημαία. Τελικά όμως δεν τα κατάφεραν, η σημαία δεν κυματίζει.

Στη Λαδόξερα υπήρχε φάρος που περιέργως καταστράφηκε, αποτελεί δε και αυτή σημείο τριβής με τους Τούρκους, που μετά από έναν αιώνα, δεν αναγνωρίζουν την ελληνική κυριαρχία. Χωρίς αυτήν, περιορίζονται τα ελληνικά χωρικά ύδατα.

Μόλις ύψωσαν τη σημαία, άντρες του λιμενικού έσπευσαν και αφού την κατέβασαν, οδήγησαν τους δύο άντρες στη λιμενική αρχή της Σαμοθράκης προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις, όπου και μετά από αρκετές ώρες αφέθηκαν ελεύθεροι. Η ιστορία έληξε, ωστόσο γεννώνται αρκετά ερωτήματα. Οι δύο αυτοί άνθρωποι από πατριωτικό αίσθημα θέλησαν να τοποθετήσουν την Ελληνική Σημαία σε μια ελληνική βραχονησίδα.

- Δε θα έπρεπε να ανεμίζει η Ελληνική Σημαία στην ελληνική Λαδόξερα;

- Τόσοι και τόσοι από την τουρκική πλευρά προσεγγίζουν κατά καιρούς την Λαδόξερα. Συνελήφθη ή προσήχθη ποτέ κανένας;

- Χρειάζεται ειδική άδεια για να προσεγγίσει κάποιος την Λαδόξερα;

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

1 σχόλιο:

  1. ΑΝ ΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΥΨΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΡΧΙΔΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΙ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ? ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΜΑΛΙΣΤΑ, ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΗΚΙΑ ΕΧΕΙ ΤΑ "ΟΥΜΠΑΛΑ" ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ...!!!
    ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΝΕΑ ΜΑΣ, ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΞΥΛΟ ΘΑ ΦΑΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ. ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ, ΜΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΚΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ...!!! ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΤΑ "ΟΥΜΠΑΛΑ" ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ....!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή