Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Απόλυτη σιωπή από όλα(!) τα κόμματα για το "πράσινο φώς" για το τσιπάρισμα!


Το έχουμε γράψει εδώ και μία εβδομάδα: Εν κρυπτώ και παραβύστω, εν μέσω καλοκαιρινής περιόδου, οι γραικύλοι της συγκυβέρνησης μέσω της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, έδωσαν το «πράσινο φως» για τη χρήση συσκευών γεωεντοπισμού, μέσω συνδρομής, σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και σε ανηλίκους!

Κανενός το αυτί δεν ίδρωσε! Φύλλο δεν κουνήθηκε! Όλοι, συνεχίζουν μακαρίως τα...μπάνια του λαού και θα έρθουν μεθαύριο γεμάτοι έκπληξη (!!!) να μας ρωτήσουν "πότε έγινε αυτό και μας βάζουν τσιπάκια"!

Καιρός να σταματήσουμε να μασάμε τα λόγια μας: ΚΑΝΕΝΑ ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΕΘΙΞΕ ΚΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ, που θα πάρει τεράστιες διαστάσεις όταν κάθε Έλληνας συνειδητοποιήσει ΤΙ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ!

Όχι λοιπόν! Ούτε τα...νεοπαγή κοινοβουλευτικά κόμματα που παριστάνουν τους ακραιφνείς "υπερπατριώτες" και "θεματοφύλακες" της Ελλάδας, ούτε οι αριστερούληδες με την "υπερευαισθησία" σε προσωπικά δεδομένα (ή μήπως αυτή υπάρχει μόνο όταν ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ την απαλοιφή του θρησκεύματος;;;) αντέδρασαν!

ΜΟΥΓΚΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!

Δυστυχώς όμως, απόλυτη σιωπή υπάρχει και στην Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος! Πού είναι οι Μητροπολίτες που συνήθως ξεσηκώνουν τον λαό, να κάνουν το καθήκον τους και να τον ενημερώσουν ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ;;;

Ξυπνάτε Δεσποτάδες!!! Μήπως κι εσείς περιμένετε να τελειώσουν οι καλοκαιρινές διακοπές;

Επειδή πάντως το θέμα παραείναι σοβαρό για να το αφήσουμε στα χέρια τυχάρπαστων πολιτικάντηδων και αναξίων Αρχιερέων, δηλώνουμε πως κάνουμε ΗΔΗ τις απαραίτητες ενέργειες, μαζί με συμπατριώτες Ορθοδόξους Χριστιανούς, για τη νομική προσβολή του απαράδεκτου φακελώματος!

Όποιος θέλει να βοηθήσει, ας επικοινωνήσει μαζί μας. Ο Αγώνας θα είναι σκληρός και άνισος, αλλά Ορθόδοξος και τίμιος!

Υ.Γ. Γράφουμε συχνά πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ που να υπερασπίζεται τα συμφέροντα του Έλληνα Ορθόδοξου πολίτη: Ελπίζουμε τώρα να κατάλαβαν κάποιοι τι εννοούμε...!

ΕΛΛΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

Σχόλιο Πελασγού : Φαίνεται πως εκεί που δίνουν τις πραγματικές εντολές οι "επικυρίαρχοι" των κομμάτων, τα τελευταία αν δεν συμφωνούν φανερά, συμφωνούν..σιωπηλά...ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ!ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ.

6 σχόλια:

  1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΕΛΑΣΓΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΑ.Κ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΕΝΕΙ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ.ΟΜΩΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ.ΑΠΛΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΠΩΣ Κ ΤΟΤΕ.ΚΕΝΕΙΣ ΔΕ ΜΕ ΕΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΕΛ-ΛΗΝ Κ ΕΙΜΑΙ ΕΛ-ΛΗΝ.ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΦΟΥ Η ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ,Κ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΩ.ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΔΩΣΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΕΙΡΙΕ, ΩΣ ΕΛΛΗΝ, ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ Η ΩΡΑ ΦΤΑΝΕΙ..ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ "ΜΑΓΙΚΟ" ΑΛΛΆ ΓΙΑΤΊ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ, "ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΓΙΑ ΑΠΟ ΜΑΣ".
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

    ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ - Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ (ΕΦΤΑΣΕΝ)

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ, ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ , ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΣΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΩΣΤΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΝΟΜΟΤΕΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΗ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ.ΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.ΓΙΑΤΙ Η ΕΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΟΥΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΝΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΝΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΕΛ-ΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΔΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ.Η ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΗΔΗ.ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ, ΟΣΑ Η ΜΟΙΡΑ ΕΓΡΑΨΕ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι δεσποταδες ειναι ηδη αφυπνισμενοι απλως τα μεσα δεν τους δινουν το βημα για να ταρακουνησουν τις σκεψεις αυτων που κοιμουνται και πιστευουν πως το χρημα ειναι πανω απ'ολα και μετα η οντοτητα... Ολα βασει σχεδιου πανε και πανε περιφημα. Το θαυμα της φυσης ομως ειναι οτι παραμενουν οι ιδιοι ανθρωποι στην εξουσια και συνεχιζουν να ταραζουν την ευημερια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΟΒΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΧΑΥΝΟΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΑΣΑΡΑΝ.ΓΙΑΤΙ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΡΑΠΕ,ΤΟΥ IPHONE Κ ΤΟΥ ΥΛΙΣΜΟΥ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ Κ ΑΝ ΠΟΤΕ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΣΤΗΜΕΝΟ.ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ,ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΣΠΙΘΑ,ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΘΕΛΩΝΤΑΣ Κ ΜΗ.Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΦΙΑΛΤΗ,ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή