Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Ν.Δένδιας: "Μας καίνε - Η ΕΥΠ αναλαμβάνει δράση" !!!


Πλάκα μας κάνει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη... Ενώ λίγες εβδομάδες πριν, έλεγε και ξανάλεγε σε δημόσιες εμφανίσεις του ότι η πυροσβεστική δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τις φωτιές, σήμερα που δεν έχει μείνει πουρνάρι σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα, μας... ενημέρωσε πως οι πυρκαγιές είναι έργο εμπρηστών και προανήγγειλε τη συνδρομή της ΕΥΠ στη διερεύνηση των αιτίων που τις προκάλεσαν!

Ο Νίκος Δένδιας από το Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής το οποίο επισκέφθηκε, έκανε λόγο για ενδείξεις -αν όχι αποδείξεις- εμπρησμών σε πολλές περιπτώσεις, αναμεσά τους και οι πυρκαγιές σε Χίο και Ζάκυνθο. Σημειώνεται ότι μόνο μέσα σε τρεις μέρες εκδηλώθηκαν 282 πυρκαγιές.

Η χώρα αντιμετωπίζει μια εξαιρετικά δυσμενή συγκυρία, είπε ο κ. Δένδιας, έναν απίστευτα μεγάλο αριθμό πυρκαγιών - τις τελευταίες 10 ημέρες εκδηλώθηκαν 589 πυρκαγιές, ενώ μόλις σήμερα το πρωί είχαμε νέες 16 πυρκαγιές.

Όπως τόνισε ο υπουργός, στο πλαίσιο αυτό, και με αίσθηση των προβλημάτων σε επίπεδο υλικού, η Πυροσβεστική Υπηρεσία καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για την προστασία της περιουσίας και της ζωής των πολιτών.

Τώρα που κάηκε η χώρα, βράσε όρυζα κύριε υπουργέ... makeleio.gr

2 σχόλια:

  1. >>Για το λόγο αυτό έχω ζητήσει πέρα από την Αστυνομία και των ειδικών υπηρεσιών της, τη συνδρομή και της ίδιας της ΕΥΠ

    Ο υπουργός να προσβάλει
    1. την ΕΥΠ που κάθεται ώς υπονοεί και περιμένει
    από το αφεντικό εντολή να δουλέψει,
    2. τους πολίτες λέγοντάς τους "έχω και εγώ κρίση και σας προστατεύω αναθέτοντας στην ΕΥΠ να το ψάξει. (αφού καείτε βέβαια)
    τι άλλο μένει?
    Να δεχθούμε ότι αυτός ήταν ο καλύτερος διαθέσιμος βουλευτής για αυτήν την θέση από τους τόσους που ορίσθηκαν ώς βουλευτές?
    Ντροπή του.
    Αν ήθελε να προστατεύσει θα ενεργοποιούσε
    τις μονάδες πολιτικής προστασίας (με πολίτες), -σε εθελοντική βάση εν ανάγκη- αποτρεπτικά με περιπολίες / βάρδιες.
    Ή θα συνέβαλε στην ενεργοποίησή τους έστω.
    Όταν λειτουργούσαν ομάδες περιφρούρησης πολιτών πριν χρόνια, δεν τολμούσαν ούτε να περάσουν
    από τους τομείς τους εμπρηστές ή πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. BΡΕ ΑΡΧΕΤΥΠΟ ΗΛΙΘΙΟΥ! ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή