Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Έλληνες, ετοιμάζεσθε!

Μαθαίνουμε πως τα..."πράγματα" είναι δύσκολα..Πως η χώρα βρίσκεται υπό συνεχή κίνδυνο χρωκοπίας, πως ασσύμετρες απειλές υπάρχουν παντού γύρω μας.Βεβαίως όλα αυτά έχουν τη δόση αληθείας τους, αλλά η αλήθεια που κρύβουν είναι το 1% των όσων λέγονται.Τα υπόλοιπα είναι προς ανάλωση, εκφοβισμό και υποδούλωση του ΑΔΟΥΛΩΤΟΥ ελληνικού λαού..

Πράγματι, μαθαίνουμε και έχουμε την υποψία (ίσως και περισσότερο) πως κουράστηκαν και οι ίδιοι να μας δίνουν.."δόσεις" (όπως στους ναρκομανείς) και θέλουν να κάνουν "αποτοξίνωση" στην Ελλάδα...Βεβαίως, αυτοί εννοούν αποτοξίνωση χρημάτων μετά ανταλλάγματος πετρελαίων, εδαφών, φιλέτων και πλήρους συμμορφώσεως στην παγκοσμιοποίηση (π.χ. βλέπε μεταναστευτικό >>παγκοσμιοποίηση).

Ωστόσο, εμείς ως Έλληνες, οφείλουμε και πρέπει να είμαστε έτοιμοι..Όλον αυτόν τον καιρό, εν μέσω ταραχής, δόθηκε ο κατάλληλος χρόνος στους Έλληνες να ξυπνήσουν και να ετοιμασθούν πνευματικώς..Αυτό το στάδιο σχεδόν διέρχεται...Όπως λέγεται, ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ..

Τώρα λοιπόν, μετά και όλα τα μέτρα και (κυρίως) την εθνική ταπείνωση, έχουμε την σκέψη (για να δούμε) πως ετοιμάζονται για το επόμενο βήμα, την επόμενη γροθιά, το επόμενο...σοκ.
Αλήθεια, τί θα συμβεί αν (πιθανότατα) η κυρία του κυρίου (Μέρκελ) πεί στον Αντωνάκη "κομμένα τα λεφτά, δεν εκταμιεύεται δόση"..
Προσωπικά, ευχόμαστε να συμβεί κάτι τέτοιο διότι δεν γίνεται η χώρα να συνεχίζει να λειτουργεί έτσι και ξέρουμε πολύ καλά τί ποιότητος είναι οι δανειστές.Ωστόσο, ας πούμε πως συμβαίνει αυτό (και όλως τυχαίως συνδυάζεται με κάποιο "θερμό" επεισόδιο, είτε αυτό είναι φωτιές, είτε κάτι άλλο), τί μέλλει γενέσθαι;;Φυσικά, επειδή ο Θεός ποτέ δεν άφησε τη χώρα μας και "έχει βάλει την υπογραφή Του" δι ημάς, είμαι πεπεισμένος πως απ΄όλα αυτά θα βγεί καλό, ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΚΑΛΟ..

Ωστόσο, Έλληνες, αυτό που λέγω και ίσως με περνάτε δια "σαλό" είναι πως οι καιροί είναι χαλεποί και τα συστήματα ανεβοκατεβαίνουν (με απώτερο στόχο το εβραϊκό παγκόσμιο σύστημα, αλλά ας το αφήσουμε αυτό), οι κυβερνήσεις αλλάζουν και οι προδότες έχουν έτοιμες τις βαλίτσες, αν χρειαστεί..
Η δικιά μου συμβουλή είναι αυτή :

ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΘΕ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ.ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΆΠΟΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ, ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ..ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ (ΒΛΕΠΕ ΑΘΗΝΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΥΡΙΩΣ) ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΦΟΔΙΑ, ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ (ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ).

Με τιμή,
Πελασγός

Κέντρο Πληροφόρησης ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ

2 σχόλια:

  1. Αν και λιγο τρομολαγνικο σεναριο μου ακουγεται αλλα διολου απιθανο. Την πεινα ο κοσμος την παλευει με οποιο κοστος, αλλα εναν καλοστημενο ''εμφυλιο'' ΔΕΝ.... Ειμαστε αλληλεγγυος λαος οι Ελληνες και πιστευω στο Γενος μας οτι θα λαμψει στην ανθρωποτητα για μια ακομη φορα! Αν ειχε αλλο κρατος αυτην την αντιμετωπιση απο τους ''συμμαχους'' το λιγοτερο να ειχε αδειασει απο κατοικους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καμίνη, σε βλέπω να αφήνεις σχόλια.Μου φαίνεσαι άνθρωπος που ξέρεις να σκέφτεσαι ορθά.Σε ευχαριστούμε για την στήριξη και την Πίστη σου στο Γένος και την Ελευθερία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή