Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Νέα..όπλα προμηθεύτηκε η ΕΛ.ΑΣ. για την καταστολή διαδηλώσεων και ταραχών..


Τέσσερις «αύρες» από το Ισραήλ φέρεται, κατά πληροφορίες, να προμηθεύτηκε η ΕΛ.ΑΣ.

Είναι όμοιες με τον "Αίαντα" τον οποίο η ΕΛ.ΑΣ αγόρασε στις αρχές του 2009 επίσης από το Ισραήλ.

Οι δύο από τις τέσσερις νέες «αύρες» έχουν ήδη παραδοθεί και οι υπόλοιπες θα ενταχθούν στο οπλοστάσιο της αστυνομίας το επόμενο διάστημα.

Το συγκεκριμένο ζήτημα απασχόλησε μεταξύ άλλων τις συναντήσεις του υπουργού Δημόσιας Τάξης κ.Νίκου Δένδια με ... αξιωματούχους του Ισραήλ κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στη χώρα.

Η προμήθεια των 4 νέων υδροφόρων συνδέεται με την απόφαση της ΕΛ.ΑΣ να χρησιμοποιήσει νερό αντί δακρυγόνων για την αντιμετώπιση ταραχών  κατά τη διάρκεια κινητοποιήσεων.

Σημειώνεται ότι το κόστος αγοράς του "Αίαντα" είχε ανέλθει σε 325.000 ευρώ.

ΔΥΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ

Σχόλιο Πελασγού : Θα ρθει η στιγμή που ακόμα και οι "σκληροί" σωματοφύλακες των λαμογιών θα βρεθούν αντιμέτωποι με μεγάλη μερίδα του ελληνικού λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου