Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

Τί Έλληνες είμαστε εμείς;;Ο δρόμος είναι εμπρός, στέκει και αναμένει το διάβα μας.Όσο αναμένουμε και δεν αλλάζουμε εαυτούς, δεν εκπορθούμε τα τείχη της προσωπικής διαφθοράς και ανίας (και ανοίας), τότε ματαίως περιμένουμε.

Όταν καθόμαστε χωρία να ξυπνάμε, όταν κινούμαστε μόνο για να απολαύσουμε τα γήινα και υλικά αγαθά, όταν επιτρέπουμε την διάβρωση του πολιτισμού μας, της ΕΛΛΑΔΑΣ και της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ μας, δεν δικαιούμαστε να φέρουμε τον τίτλο τιμής του Έλληνος.Οι Έλληνες οφείλουμε να γρηγορούμε, είμαστε οι φωτοδότες της ανθρωπότητος.Εάν εμείς υποχωρήσουμε στον ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ πόλεμο, τότε όλη η ανθρωπότητα θα πάει χαμένη.Έχουμε αυτόν τον ιερό ρόλο, να διαφυλάξουμε τα ιερά κειμήλια της ΠΙΣΤΗΣ και της ΓΝΩΣΗΣ του Ελληνισμού, να διασπείρουμε όσο γνώση και αγωνιστική θέληση μπορούμε.Οι Έλληνες ποτές δεν σκύψαμε το κεφάλι στον εχθρό, ακόμα και αν αυτός μας κυβερνούσε για 400 χρόνια και περισσότερα.Ακόμα και όταν ο βάρβαρος ερχόταν με την πιο σύγχρονη τεχνολογία πολεμική στα βουνά της Ηπείρου και στα χώματα της Κρήτης μας.
Δεν ολιγορήσαμε ούτε λίγο όλους αυτούς τους αιώνες.Διαφυλάξαμε την Πίστη και την Φυλή μας ως ό,τι το σημαντικό μας έχει δοθεί άνωθεν..

ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥΜΕ, ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΜΕ;;

Αυτό δεν γίνεται, είναι φύσει αδύνατον, είναι αντίθετο στα ελληνικά ιδεώδη.Ο Έλληνας και πάλι την ύστατη στιγμή, είτε είναι "δεξιός" είτε "αριστερός" θα δει ξεκάθαρα πως ο δρόμος του πατριωτισμού είναι ο δρόμος της αγάπης προς το ΙΕΡΟ ΧΡΕΟΣ μας, προς τους συνΈλληνες και τον συνάνθρωπο, είναι ο δρόμος που οδηγεί σε φωτεινά μονοπάτια ηρωισμού και αυτοθυσίας.

Έλληνες, δεν έχετε να φοβάσθε τίποτα, δεν έχετε να λυπάστε παρά μόνο την κατάντιά μας και να θυμάστε πως οι πρόγονοί μας κλαίνε και προσεύχονται για εμάς καθημερινώς.Για να φωτισθούμε, για να δούμε πως η ΕΛΛΑΣ ΚΙ ΑΝ ΓΕΡΑΣΕ, ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ, ΚΑΙ ΑΝ ΛΗΣΜΟΝΗΘΗΚΕ ΗΤΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ ΜΑΣ.ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

Με τιμή,
Πελασγός

ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου