Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Φεστιβάλ "Παιδιαδρομή" με αγώνες επίδειξης χόκεϊ


Αυτό το ΠΣΚ γίνεται η Παιδιαδρομή, ενα φεστιβάλ για το παιδί και την αγωγή του. Αυτό το φεστιβάλ (Παιδιαδρομή) θα περιέχει το Σάββατο και την Κυριακή απο τις 16:00-20:00 επιδείξεις χόκεϊ (street hockey).

Οι επιδείξεις θα γίνουν απο την ομάδα Athens Warriors, και ισως και απο άλλες του αθλήματος, αλλα μόνο το Σάββατο και την Κυριακή.


Οι σύνδεσμοι της ομάδας είναι αυτοί:
https://www.facebook.com/AthensWarriors
https://www.facebook.com/groups/215522655155062/

Και ο σύνδεσμος για την εκδήλωση είναι αυτός:
https://www.facebook.com/events/142649465877026/

Και για την Παιδιαδρομή:
http://www.paidiadromi.gr


Στην 3η διοργάνωση του φεστιβάλ για το παιδί και την αγωγή του, την παιδιαδρομή (www.paidiadromi.gr) οι Warriors θα παρουσιάζουν στον κόσμο το χόκεϊ επι πάγου και ασφάλτου, αθλήματα που δεν ξέραμε ότι έχουν δραστηριότητα στην Ελλάδα.

Με λίγες μικρές ασκησούλες, και μερικά φιλικά "ματσάκια", οι θεατές θα μπούν στον κόσμο του χόκεϊ, κατανοώντας την ένταση και την μαγεία του πιό γρήγορου ομαδικού αθλήματος στον κόσμο !!

Οι παρουσιάσεις βέβαια θα είναι μικρής διαρκείας, καταρχήν επειδή το φεστιβάλ της Παιδιαδρομής είναι ενα φεστιβάλ κυρίως για παιδιά, και κατα δεύτερον λόγω περιορισμένου χώρου.

Οι Warriors θα βρίσκονται εκεί απο τις 16:00 έως και τις 20:00 το Σάββατο καί την Κυριακή, και γιατί όχι, στα διαλείμματα, να δώσουν τα μπαστούνια τους στους θεατές για να δοκιμάσουν και εκείνοι τις δυνατότητές τους !!

Και για όσους πιστεύουν οτι έχουν ό,τι χρειάζεται αυτό το πολυσύνθετο και απαιτητικό παιχνίδι ωστε να πάρουν μέρος, μπορούν να γίνουν παίκτες και να νιώσουν τί σημαίνει να φοράς την εμφάνιση ενός Warrior !!!

Οι θεατές θα έχουν επίσης την ευκαιρία να δούν παίκτες και άλλων ομάδων. Ποιος θα το περίμενε οτι στην Ελλάδα υπάρχουν δέκα ομάδες χόκεϊ επι πάγου !!

ΕΙΣΟΔΟΣ: ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Το κείμενο μας απέστειλε ο φίλος του ιστολογίου μας και αναγνώστης Χρήστος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου