Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Προβλήματα και εντάσεις από αλβανούς εθνικιστές στην Βόρειο Ήπειρό μας!


Προκλήσεων συνέχεια από τους αλβανούς εθνικιστές που συγκεντρώθηκαν κοντά στο νεκροταφείο των Ελλήνων πεσόντων στην Κλεισούρα της Πρεμετής. Έπειτα από την επίθεση με πέτρες κατά του Έλληνα Πρέσβη κ. Νικόλαου Πάζιου, τα "βέλη" τους στράφηκαν προς τον πρόεδρο του ΚΕΑΔ κ. Εύαγγελο Ντούλε και τον Έπαρχο Κάτω Δρόπολης και πρόεδρο του Παραρτήματος ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ Αργυροκάστρου κ. Δημήτρη Μαλιούκη. 

Σε όλο αυτό το σκηνικό βίας και τρομοκρατίας που καλλιεργούν οι Αλβανοί εθνικιστές και παρακρατικοί φαίνεται πως έχουν και την υποστήριξη του κράτους αφού η αστυνομία αντί να παρέμβει και να τους συλλάβει επιλέγει το ρόλο του απλού παρατηρητή, σαν να μη συμβαίνει τίποτα!


Σύμφωνα με πληροφορίες Αλβανοί εθνικιστές της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας και του κόμματος Αυτοδιάθεση του Κοσόβου ενισχυμένοι και από αλβανοτσάμηδες έστησαν μπλόκο για να αποτρέψουν την διέλευση της αυτοκινητοπομπής του Έλληνα Πρέσβη και των ανθρώπων που τον συνοδεύουν.
Οι Αλβανοί εθνικιστές που είχαν συγκεντρωθεί στον δρόμο που οδηγεί προς το νεκροταφείο των Ελλήνων στρατιωτών προσπάθησαν να σταματήσουν την αυτοκινητοπομπή και εκτόξευσαν βροχή από πέτρες προς το αμάξι του Πρέσβη της Ελλάδος στα Τίρανα, κ. Νικόλαου Πάζιου, χωρείς όμως να τραυματιστεί κανείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Afrtonomi.gr τουλάχιστον τέσσερα λεωφορεία γεμάτα ελληνόψυχους και συγγενείς των πεσόντων ήρθαν από την Ελλάδα για να αποτίσουν φόρο τιμής στους ήρωες του ’40, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για το εάν βρίσκονται μαζί τους και μέλη της Χρυσής Αυγής.
Αξίζει να αναφέρουμε πως στην Κλεισούρα δόθηκε μια απ’ τις πιο σκληρές μάχες μεταξύ Ελλήνων και Ιταλών στρατιωτών. Οι εκδηλώσεις προς τιμή των πεσόντων του ’40 συνεχίστηκαν στο νεκροταφείο των Ελλήνων στρατιωτών που βρίσκεται στο χωριό Βουλιαράτι.
Λίγα μέτρα πιο πέρα οι αλβανοί εθνικιστές τραγουδούσαν «πατριωτικά» τραγούδια.

Κατά τα άλλα, στις υπόλοιπες περιοχές της Βορείου Ηπείρου μας, έγιναν κανονικά οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις φόρου τιμής στους αγωνιστές του 40!

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο /aftonomi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου