Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Βρήκαν λείψανα αιγυπτιακού στρατού από την 'Εξοδο του Μωυσή!;


Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν ανθρώπινα οστά που φέρεται ότι ανήκουν στον μεγάλο αιγυπτιακό στρατό που πνίγηκε στην Ερυθρά Θάλασσα, όταν ο Μωυσής έδωσε εντολή να κλείσουν τα νερά για να σώσει τον λαό του.


Υπολογίζεται ότι ανήκουν στον 14ο αιώνα π.Χ., και βρέθηκαν στον βυθό του κόλπου του Σουέζ, 1,5 χιλιόμετρο μακριά από τη σύγχρονη πόλη του Ras Gharib, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Αρχαιοτήτων της Αιγύπτου.

Οι αρχαιολόγοι αναζητούσαν απομεινάρια αρχαίων πλοίων και αντικειμένων που σχετίζονται με την Εποχή του Λίθου και την Εποχή του Χαλκού στην περιοχή της Ερυθράς Θάλασσας, όταν βρέθηκαν μπροστά από μια γιγαντιαία μάζα ανθρώπινων οστών.


Οι επιστήμονες, με επικεφαλής τον καθηγητή Αμπντέλ Μωάμεθ Γκάντερ σε συνεργασία με τη Σχολή Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου του Καΐρου, έχουν ήδη ανακτήσει περισσότερους από 400 διαφορετικούς σκελετούς, καθώς και εκατοντάδες όπλα και κομμάτια της πανοπλίας, τα ερείπια των δύο πολεμικών αρμάτων τα οποία βρίσκονταν διάσπαρτα σε μια έκταση περίπου 200 τετραγωνικών μέτρων. Οι αρχές εκτιμούν ότι στην περιοχή βρίσκοταν τα λείψανα περισσότερων από 5.000 ανθρώπων, γεγονός που υποδηλώνει ότι πρόκειται για ένα μεγάλο τμήμα στρατού, που έχασε τη ζωή του στην περιοχή.

Έτσι λοιπόν οι περισσότερες ενδείξεις οδήγησαν τον καθηγητή Γκάντερ στο συμπέρασμα ότι τα λείψανα θα μπορούσαν να συνδεθούν με το περίφημο επεισόδιο της Βιβλικής Εξόδου.


Πρώτα απ 'όλα, οι στρατιώτες φαίνεται να έχουν πεθάνει σε στεγνό έδαφος, δεδομένου ότι δεν υπάρχουν ίχνη σκαφών ή πλοίων που έχουν βρεθεί στην περιοχή. Οι θέσεις που βρέθηκαν τα λείψανα και το γεγονός ότι ήταν κολλημένα σε μια τεράστια μάζα από πηλό και πέτρα, υποδηλώνει ότι θα μπορούσαν να έχουν πεθάνει από κατολίσθηση ή παλιρροϊκό κύμα.


Ο αριθμός των πτωμάτων υποδηλώνει ότι ένα μεγάλο αρχαίο στράτευμα έχασε τη ζωή του στην περιοχή και ο δραματικός τρόπος με τον οποίο πέθαναν, φαίνεται να επιβεβαιώνει τη βιβλική εκδοχή του περάσματος της Ερυθράς Θάλασσας, όταν ενώθηκαν τα νερά που άνοιξε ο Μωυσής για να περάσει ο λαός του με αποτέλεσμα ο στρατός του Φαραώ της Αιγύπτου να βρει τραγικό θάνατο.

Αυτό το νέο εύρημα αποδεικνύει ότι υπήρξε πράγματι αιγυπτιακός στρατός μεγάλου μεγέθους που έχασε τη ζωή του στα νερά της Ερυθράς Θάλασσας, κατά τη διάρκεια της βασιλείας του βασιλιά Akhenaten.

Αυτή η εκπληκτική ανακάλυψη φέρεται να αποτελεί αδιαμφισβήτητη επιστημονική απόδειξη, ότι ένα από τα πιο διάσημα επεισόδια της Παλαιάς Διαθήκης είναι πραγματικό και βασίζεται σε ιστορικό γεγονός. Φέρνει μια νέα προοπτική μιας ιστορίας που πολλοί ιστορικοί εξετάζουν επί πολλά χρόνια ως έργο της φαντασίας και υποδηλώνει ότι και άλλα θέματα, όπως οι «πληγές της Αιγύπτου» θα μπορούσαν να έχουν πράγματι ιστορική βάση.

Ο καθηγητής Γκάντερ συνεχίζει την προσπάθεια ανάσυρσης όλων των λειψάνων και αντικειμένων από τον βυθό της θάλασσας, που όπως αποδεικνύεται είναι μία από τις πλουσιότερες αρχαιολογικές υποβρύχιες τοποθεσίες που έχουν ανακαλυφθεί ποτέ.

πηγή / citytalk.gr
http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2014/11/blog-post_21.html#more

8 σχόλια:

  1. Ο ΑΙΜΟΣΤΑΓΗΣ ΜΩΥΣΗΣ

    "Για να διαβάσουμε τη Βίβλο χωρίς φρίκη, πρέπει να απομακρύνουμε κάθε τι τρυφερό, συμπαθές και καλό από την ανθρώπινη καρδιά." Τόμας Πέιν.

    Με εντολή του πανάγαθου ο εγκληματίας Μωυσής κατέσφαξε παν αρσενικό (ακόμα και τα μωρά!) και τους τραυματίες!

    Ξεπέρασε σε κτηνωδία ο Μωυσής κάθε άλλον εγκληματία στην παλαιά και σύγχρονη ιστορία!
    Ο "άγιος" των Χριστιανών Μωυσής επιπλήττει τους Εβραίους που συνέλαβαν ζωντανές τις γυναίκες τής Μαδιαμ και δεν τις έσφαξαν αμέσως!
    Να τις σφαξετε τώρα αμέσως είπε ο προφήτης της θρησκείας της ....αγάπης Μωυσής!

    Να τι γράφει η Αγία Γραφή για τον Μωυσή:
    ΑΡΙΘΜΟΙ 31,7 .....καὶ παρετάξαντο ἐπὶ Μαδιάν, καθὰ ἐνετείλατο Κύριος Μωυσῇ, καὶ ἀπέκτειναν πᾶν ἀρσενικόν·
    ΑΠΟΔΟΣΗ Εξήλθον αυτοί και επολέμησαν εναντίον των Μαδιανιτών, όπως είχε διατάξει ο Κυριος τον Μωϋσήν, κατενίκησαν αυτούς και εξώντωσαν κάθε αρσενικόν αυτών.

    ΑΡΙΘΜΟΙ. 31,8 ..... καὶ τοὺς βασιλεῖς Μαδιὰν ἀπέκτειναν ἅμα τοῖς τραυματίαις αὐτῶν, καὶ τὸν Εὐὶν καὶ τὸν Ῥοκὸν καὶ τὸν Σοὺρ καὶ τὸν Οὒρ καὶ τὸν Ῥοβόκ, πέντε βασιλεῖς Μαδιάν· καὶ τὸν Βαλαὰμ υἱὸν Βεὼρ ἀπέκτειναν ἐν ῥομφαίᾳ σὺν τοῖς τραυματίαις αὐτῶν.
    ΑΠΟΔΟΣΗ Εκτός των άλλων φονευθέντων, εφόνευσαν συγχρόνως και τους βασιλείς των Μαδιανιτών,τον Ευίν, τον Ροκόν, τον Σούρ, τον Ουρ και τον Ροβόκ, τους πέντε αυτούς βασιλείς των Μαδιανιτών. Εφόνευσαν επίσης δια μαχαίρας, μαζή με τους άλλους φονευθέντας και τον Βαλαάμ, τον υιόν του Βεώρ.

    ΑΡΙΘΜΟΙ 31, 13 Καὶ ἐξῆλθε Μωυσῆς καὶ Ἐλεάζαρ ὁ ἱερεὺς καὶ πάντες οἱ ἄρχοντες τῆς συναγωγῆς εἰς συνάντησιν αὐτοῖς ἔξω τῆς παρεμβολῆς.
    ΑΠΟΔΟΣΗ Ο Μωϋσής, ο αρχιερεύς Ελεάζαρ και όλοι οι άρχοντες του Ισραηλιτικού λαού εξήλθον εις συνάντησιν των νικητών έξω από το στρατόπεδον του Ισραήλ.

    ΑΡΙΘΜΟΙ 31,14 .....καὶ ὠργίσθη Μωυσῆς ἐπὶ τοῖς ἐπισκόποις τῆς δυνάμεως, χιλιάρχοις καὶ ἑκατοντάρχοις τοῖς ἐρχομένοις ἐκ τῆς παρατάξεως τοῦ πολέμου,
    ΑΠΟΔΟΣΗ Ο Μωϋσής, όταν είδε και γυναίκας Μαδιανίτας αιχμαλώτους, ωργίσθη εναντίον των χιλιάρχων και των εκατοντάρχων, οι οποίοι επανήρχοντο από την πολεμικήν αυτήν επιχείρησιν,

    ΑΡΙΘΜΟΙ 31,15 καὶ εἶπεν αὐτοῖς Μωυσῆς· ἱνατί ἐζωγρήσατε πᾶν θῆλυ;
    ΑΠΟΔΟΣΗ και είπεν εις αυτούς· “διατί συνελάβατε αιχμαλώτους και τας εφέρατε ζωντανάς εδώ;

    ΑΡΙΘΜΟΙ 31,16 αὗται γὰρ ἦσαν τοῖς υἱοῖς Ἰσραὴλ κατὰ τὸ ῥῆμα Βαλαὰμ τοῦ ἀποστῆσαι καὶ ὑπεριδεῖν τὸ ῥῆμα Κυρίου ἕνεκεν Φογώρ, καὶ ἐγένετο ἡ πληγὴ ἐν τῇ συναγωγῇ Κυρίου.
    ΑΠΟΔΟΣΗ Δεν έπρεπε αύται να ζήσουν, διότι αυταί ήσαν η αιτία, σύμφωνα με την συμβουλήν του Βαλαάμ, να αποστατήσουν οι Ισραηλίται από τον Θεόν, να καταφρονήσουν τας εντολάς του Κυρίου, να λατρεύσουν το είδωλον Φογώρ, και έτσι να αποσταλή εκ μέρους του Κυρίου μεγάλη τιμωρία στον ισραηλιτικόν λαόν.

    ΑΡΙΘΜΟΙ 31,17 καὶ νῦν ἀποκτείνατε πᾶν ἀρσενικὸν ἐν πάσῃ τῇ ἀπαρτίᾳ, πᾶσαν γυναῖκα, ἥτις ἔγνω κοίτην ἄρσενος, ἀποκτείνατε·
    ΑΠΟΔΟΣΗ Τωρα λοιπόν φονεύσατε όλους γενικώς τους άρρενας και κάθε γυναίκα, η οποία έχει έλθει εις συνάφειαν με άνδρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά να τα βλέπουν οι χριστιανοπληκτοι εβραιοδουλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΑΜΑΤΑ Ο ΝΟΥΣ.
    ΤΟΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ; ΤΟΣΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΕΟΣ;
    ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΕΝΑΝ "ΘΕΟ" ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ!
    ΝΑ ΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ("ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ" ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ).
    ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΟΞΟΛΟΓΟΥΝ ΩΣ "ΠΡΟΦΗΤΗ", ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΣΦΑΓΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Βίβλος του μίσους, της κτηνωδίας και της πλαστογραφίας της ιστορίας.

    «Οσάκις διαβάζουμε τις άσεμνες εικόνες,
    τις φιλήδονες ακολασίες, τις σκληρές και αισχρές εκτελέσεις,
    την αδιάλειπτη μνησικακία και εκδικητικότητα,
    με τις οποίες είναι γεμάτη η Βίβλος,
    θα ήταν πιο συνεπές να την ονομάσουμε βιβλίο ενός δαίμονα παρά ενός θεού.
    Είναι μια ιστορία της κακίας που έχει χρησιμοποιηθεί για τη διαφθορά και αποκτήνωση της ανθρωπότητας.
    Ειλικρινά αηδιάζω με αυτήν, όπως αηδιάζω με όλα τα σκληρά πράγματα».
    Tom Paine (Άγγλος συγγραφέας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΕ Ο ΑΓΓΛΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ...ΠΩΠΩ ΖΟΡΙΑ ΜΕ ΤΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ.ΕΡΜΗΝΕΥΟΥ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΒΑΒΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ Κ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ.ΕΧΟΥΜΕ Κ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΛΑΤΡΕΣ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ.ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ.ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΛΕΤΕ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΝ ΘΕΟ.ΠΟΣΟ ΜΩΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Κ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΘΕΟΣ.ΠΟΙΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΚΤΗΝΩΔΙΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ..ΒΕΒΑΙΑ Η ΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΣΤΝ ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΑΠΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ Κ Η ΔΙΩΞΗ ΤΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΑΚΟΜΑ Κ ΣΗΜΕΡΑ..ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΤΝ ΒΙΒΛΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΡΔΙΑ,ΜΥΑΛΟ Κ ΓΝΩΣΗ..ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΠΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΟΥΣ ΤΝ ΙΕΡΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ.ΟΤΑΝ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ Κ ΤΝ ΓΝΩΜΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ.ΠΟΤΕ ΔΝ ΕΨΑΞΑΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΠΗΡΑΝ ΜΟΝΟ ΤΝ ΘΕΣΗ ΤΝ ΨΕΥΤΟΚΑΤΗΓΟΡΩΝ..ΝΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΔΩ Κ 20ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΜΕ ΤΝ ΜΑΝΔΥΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ Κ ΤΗΣ ΤΑΧΑ ΠΑΤΡΩΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ.ΠΙΠΙΛΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΛΛΑ ΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΙ Κ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ.
    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΔΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Κ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ.ΑΥΤΗ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΜΜΟΝΗ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΔΕΊΧΝΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ..Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ ΔΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ.ΤΟΥΣ ΕΜΑΘΕ ΠΙΑ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ..ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥΣ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΑΛΛΑ Η ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ.ΕΔΩ ΠΌΛΕΜΑΝΕ Κ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΙΟΥΣ.ΟΤΑΝ ΠΟΛΕΜΑΣ ΤΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΜΑΣ ΔΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝ.ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ .ΒΑΓΓΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΕΝΑΝ
    ΕΒΡΑΙΟ ΑΡΧΙΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ;
    Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΑ. ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ. ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟΝ 8,59
    ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΩΥΣΗ ΣΟΥ;
    ΤΙ ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΜΩΥΣΗ ΝΑ ΣΦΑΞΕΙ
    ΜΩΡΑ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΥΠΑΚΟΥΕΙ;
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΠΑΝΑΓΑΘΟΣ";
    ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.
    ΑΥΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ!
    ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ;

    ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

    ΣΤΑΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΚΑΙ ΦΤΥΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΓΡΑΦΗ Κ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΑ ΙΔΙΑ Κ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΟΥ ΝΟΙΑΣΤΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΝ ΦΑΡΑΩ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ??ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΑ ΣΚΟΤΩΣΕ Ο ΦΑΡΑΩ ΠΟΥ ΔΝ ΑΚΟΥΣΕ ΤΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ Κ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕ ΤΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΠΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΌΝΟΗΤΟ..ΕΣΥ ΣΑΝ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΣΟΥΝ ΣΚΛΆΒΟΣ ΤΝ ΤΌΥΡΚΩΝ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ,Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ..ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΟΥ ΠΟΙΟΝ ΘΕΟ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΤΝ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΤΕ ΠΑΤΡΩΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ,?ΓΙΑΤΙ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΟΥ?ΓΙΑ ΝΑ ΜΝ ΣΕ ΦΤΥΝΕΙ Κ ΤΟ Ρ.C.ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΔΝ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ,ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑΡΑ..ΠΟΥ ΑΝ ΠΊΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΦΑΓΕΣ ΣΤΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΒΑΒΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΜΟΥΣ.ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΣΧΗΜΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ Κ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.ΝΑ ΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ..ΒΑΓΓΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπραβο Βαγγελα καλα τα λες Επειδη ο Θεος φανεροθηκε στους Εβραιους για αυτο τους ζηλευουνε Αφου αυτοι ειναι λαος εκλεκτος που να παει στους Ελληνες αθεους; Οι Εβραιοι που γραψανε την Αγια μας Γραφη ητανε ανθρωποι αγιοι και σοφοι Για αυτο ο Μωυσης ο Αβρααμ και οι αλλοι αγιοι προγονοι μας αναστηθηκανε και σηκωθηκανε απο τους ταφους και μπηκανε στην πολη της Ιερουσαλημ και παρελασανε
    Ο Θεος Βαγγελα ειναι μαζυ σου γιατι εισαι καλος ανθρωπος
    Αυτοι που τα βαζουνε με τον Μωυση θα τιμωρηθουνε απο τον Θεο που τον αγαπουσε τοσο πολυ
    γιατι ακουε τις εντολες του και τις εκτελουσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή