Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Δείτε στις εικόνες που ακολουθούν !! "Moving Forward"... Με εξαφάνιση νησιών και γεωγραφική "κακοποίηση" της Ελλάδας...!!


Χθές ολοκηρώθηκαν οι εργασίες του συνεδρίου"Greece: Investment Forum "Moving Forward".

Το Συνέδριο, το οποίο διοργανώθηκε από την International Herald Tribune και την εφημερίδα Καθημερινή, διεξήχθη στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία κατά το διήμερο 15-16 Οκτωβρίου 2012. 


Στο συνέδριο μίλησαν όπως ήταν αναμενόμενο μίλησαν αρκετές "προσωπικότητες" του πολιτικού και οικονομικού χώρου. Ο κ. Σαμαράς ήταν εκεί και μίλησε, ομοίως και ο κ. Βενιζέλος.. Μέχρι εδώ όλα καλά... 

Δείτε στις εικόνες που ακολουθούν, πως μας "περιποιήθηκε" η International Herald Tribune σε συνεργασία με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, σε ότι αφορά την απεικόνιση της χώρας μας, σε μια τεράστια αφίσα που ήταν ακριβώς πίσω από το έδρανο των ομιλητών. 


Απαράδεκτος χάρτης με συμπιεσμένη-παραμορφωμένη την Ελλάδα, τα μισά νησιά και αυτά που υπήρχαν (τα μεγάλα) ήταν διπλά... Δείτε την Πελοπόννησο, την Χαλκιδική, τα νησιά που δεν υπάρχουν.. 

Θα μου πείτε σιγά το θέμα ρε φίλε... Όχι αγαπητοί μου δεν είναι έτσι και δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.. Αυτές οι εικόνες και τα βίντεο με αυτό τον χάρτη τερατούργημα της Ελλάδας έκαναν τον γύρο του κόσμου..

Τίποτα δεν είναι τυχάιο αγαπητοί μου ιδιαίτερα αυτή την περίοδο... Είναι δυνατόν να μην είδε κανείς αυτό το τερατούργημα; Είναι δυνατόν να μιλάει ο πρωθυπουργός της Ελλάδας σε συνέδριο επενδύσεων και πίσω του να προβάλλεται μια "αλλοιωμένη" και κουτσουρεμένη Ελλάδα; 

wradrasis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου