Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Τώρα που κρίθηκε αντισυνταγματικός ο νόμος για την παροχή ιθαγένειας σε μετανάστες, θα επαναληφθούν οι Δημοτικές εκλογές του 2010;;


Εφόσον παράνομα «ελληνοποιήθηκαν» χιλιάδες μετανάστες… ψήφισαν και παράνομα! Έγινε αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος και πρέπει να απαιτήσουμε επανάληψη των Δημοτικών εκλογών.


Ζούμε σε μια χώρα που όλα τα παράλογα έχουν θέση στη σφαίρα πολιτικής λογικής. Όλα ταπαράλογα και ανθελληνικά διαδραματίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου. Όλοι οι Έλληνες πατριώτες αντιδράσαμε δυναμικά την περίοδο εκείνη που ψηφιζόταν το κατάπτυστο νομοσχέδιο που παρείχε ελαφρά τη καρδία την ελληνική ιθαγένειασε μετανάστες που στην πλειοψηφία τους εισήλθαν παράνομα στη χώρα. Τότε χάσαμε τη μάχη και το ανθελληνικό καθεστώς προχώρησε ακάθεκτο στην χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας καθώς είχε και ψηφοθηρικούς σκοπούς πάνω από όλα…! 

Το 2010 πραγματοποιήθηκαν Δημοτικές εκλογές στις οποίες το προδοτικό νομοσχέδιο έδινε δικαίωμα στους ελληνοποιηθέντες μετανάστες να ψηφίσουν, κάτι το οποίο φυσικά και έκαναν. Σήμερα , με μία φωτεινή εξαίρεση της όλης ακολουθούμενης καταστροφικής πολιτικής της σημερινής κυβέρνησης, το νομοσχέδιο μετά από απόφαση του ΣΤΕ κρίνεται αντισυνταγματικό. Η κυβέρνηση ακαριαίως, πράγμα που μας εκπλήσσει, αποφασίζει να παγώσει το νομοσχέδιο και να επαναφέρει νέα πρόταση τροποποιημένη σύμφωνα με τις προτάσεις του ΣΤΕ. Η ερώτηση που δεν έχει απαντηθεί ακόμα ή ακόμα χειρότερα ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει θέσει επισήμως… είναι τι θα γίνει με το αποτέλεσμα των Δημοτικών εκλογών του 2010στις οποίες ψήφισαν και οι ελληνοποιηθέντες μετανάστες….! Εφόσον η παροχή τουδικαιώματος ψήφου μέσω της παροχής ιθαγένειας κρίνεται ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ, δεν θα πρέπει και το αποτέλεσμα των εκλογών αυτών να ΑΚΥΡΩΘΕΙ;;; 

Τώρα αντιλαμβάνεσθε γιατί κάποια αριστερόστροφα πολιτικά κόμματα αντέδρασαν με την απόφαση…; Αντιλαμβάνεσθε ποιοι είχαν συμφέρον και θα συνέχιζαν να έχουν ψηφοθηρικά «πάρε – δώσε» με τους «Έλληνες Μετανάστες»…; Όσοι αντέδρασαν προφανώς δεν κόπτονται για τα δικαιώματα των μεταναστών…αλλά γιατί θα χάσουν τα μελλοντικά ψηφαλάκια. Υπενθυμίζουμε ότι με το νόμο Ραγκούση απέκτησαν δικαίωμα ψήφου περίπου 266.250 αλλοδαποί…!

Πίσω στο θέμα μας όμως. Τι θα γίνει με τις Δημοτικές εκλογές του 2010; Θα ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ;;;;; 
ellinikiafipnisis.blogspot.gr/veteranos.gr
Σχόλιο Προμηθέως: Aπό την στιγμή που ο νόμος Ραγκούση κρίνεται αντισυνταγματικός, οι δημοτικές εκλογές του 2010 είναι παράνομες και αντεθνικές, καθώς σε μεγάλους  Δήμους της χώρας κυρίως, που συμμετείχαν μετανάστες ψήφισαν στην πλειοψηφία τους, υποψηφίους που υποστηρίζονταν από αριστερά κόμματα, βλέπε Καμίνη και Μπουτάρη, με τις γνωστές  λαθρολάγνες δηλώσεις τους. Πολύ εύκολα λοιπόν εξηγείται η στάση των κομμάτων της αριστεράς και του ΠΑΣΟΚ για το συγκεκριμένο ζήτημα, διότι βλέπουν πως με αυτόν τον τρόπο θα χάσουν στο μέλλον την ψήφο των αγαπημένων τους ψηφοφόρων, των μεταναστών δηλαδή...

3 σχόλια:

  1. Τιποτα απο ολα αυτα δεν θα γινει, μας παραπλανουν με νομους που δεν προκειται να εφαρμοστουν και εφαρμοζουν αλλους λαθρονομους που χειροτερευουν τις ζωες μας...παλια πετυχημενη συνταγη της ΝΤΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ=ΠΑΣΟΚ ΠΗΡΑΝ ΥΨΗΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ. ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΛΕΧΡΙΤΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ, ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΡΕΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪
    ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪

    ΤΡΕΙΣ ΦΙΛΟΙ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕ.
    Ο ΕΝΑΣ ΡΩΤΑ: "ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ?
    ΑΠΑΝΤΑ Ο ΑΛΛΟΣ: "ΤΟ ΦΩΣ... ΜΟΛΙΣ ΠΑΤΑΣ ΤΟ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΑΜΕΣΩΣ ΑΝΑΒΕΙ'...
    Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ: "ΜΠΟΥΡΔΕΣ, Η ΣΚΕΨΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΑΓΜΑ... ΝΑ, ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ".
    ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ: "ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ. ΤΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ... ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΑΣΕΙ, ΟΥΤΕ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙΣ ΟΥΤΕ ΑΜΕΡΙΚΕΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ.."

    ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪
    ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪

    ΑπάντησηΔιαγραφή