Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ 230.000 ΕΥΡΩ ΒΑΣΙΚΟ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ 50.000 ΕΞΟΔΑ ΚΙΝΗΣΗΣ !!


Από παλιότερο δημοσίευμα ... έτσι για να θυμηθούμε τη κάνουν σήμερα οι ήρωες του ΕΔΩ ΠΩΛΥΤΕΧΝΕΙΟ
Μέλος της ΚΝΕ, έλαβε μέρος στον αντιδικτατορικό αγώνα και ήταν η φωνή πίσω από το ραδιοφωνικό σταθμό του Πολυτεχνείου που επαναλάμβανε το "Εδώ Πολυτεχνείο". Συνελήφθη και υποβλήθηκε σε βασανιστήρια από τη χούντα. Μετά την πτώση της χούντας εξελέγη βουλευτής, αρχικά του Κ.Κ.Ε.  εν συνεχεία με τον Συνασπισμό και τέλος με το ΠΑΣΟΚ.
ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ….
Ο βασικός μισθός ενός Επιτρόπου στην ΕΕ είναι για το 2009 ήταν €230.000 ετησίως (προ φόρων), ενώ οι περισσότεροι κερδίζουν αρκετά περισσότερα από το ποσό αυτό αναλόγως του τομέα που εποπτεύουν. Ενδεικτικά, οι περισσότεροι λαμβάνουν περί τα €7.000 ετησίως για «έξοδα περιποίησης πελατείας» και…

€35.000 για “έξοδα στέγασης” – δεύτερο σπίτι στην έδρα της ΕΕ. Η (αριστερή) κα Δαμανάκη όμως, δεν αρκείται στα ανωτέρω. Λαμβάνει επίσης €3.391 (καθαρά) μηνιαίως ως…βουλευτική της σύνταξη, και ακόμη €5.166 (καθαρά) κάθε 3 μήνες από…τον ΟΤΕ!!!!

Σύνολο, δηλαδή, πάνω από €280.000 (ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ ΟΓΔΟΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ) καθαρά ετησίως!!! Και βέβαια δεν υπολογίζουμε τυχόν….έσοδα από τη…θητεία της στην Ηλέκτωρ (Όμιλος Ελληνικής Τεχνοδομικής – Άκτωρα), τα ακίνητα σε Κρήτη, Διόνυσο Αττικής κλπ.

Και ερωτώ:
1. Στους καιρούς που ζούμε, δε θα ‘πρεπε η «αριστερή» κα Δαμανάκη, να παραιτηθεί τουλάχιστον της βουλευτικής της σύνταξης; Τα λεφτά από τον ΟΤΕ, της τα χαρίζουμε, αφού τώρα θα την πληρώνουν… οι Γερμανοί (αλήθεια, αυτοί το ξέρουν ότι έχουν επίτροπο της ΕΕ στη μισθοδοσία τους;;;)

2. Πότε λήγει, κα Δαμανάκη, το χρέος του Έλληνα που μοχθεί για να πληρώνονται τα μισθά σας, για τις υπηρεσίες που «προσφέρατε» ως «επαναστάτρια του Πολυτεχνείου»? Στεγαστικό να ‘χαμε πάρει για να σας τα χρωστάγαμε από το ’73, θα το ‘χαμε ξοφλήσει σήμερα, εσάς όμως και το γνωστό παρεάκι από λοιπά πολιτικά παράσιτα, συνεχίζουμε να σας πληρώνουμε!!

Προκαλώ την Κα Δαμανάκη να διαψεύσει τα ανωτέρω, και θα επανέλθω με περισσότερες λεπτομέρειες.

Έλλην (βαναύσως) φορολογούμενος – ούτε ψηφοφόρος, ούτε κατευθυνόμενος, ούτε βλαξ
skandalistis
Σχόλιο Προμηθέως: Άλλη μία '' επαναστάτρια '', που βασίστηκε στον μύθο του Πολυτεχνείου για βολευτεί. Όπως φυσικά και πολλοί άλλοι ''επαναστάτες'' της εποχής που μετέπειτα έγιναν υπουργοί ΠΡΟ.ΠΟ. και έριχναν χημικά στον κόσμο, για να διατηρήσουν την '' έννομη τάξη '', ε, κύριε Παπουτσή;

5 σχόλια:

  1. ολοι αυτοι ειναι λες σαν μια καλοστημενη επιχειρηση της μεταπολιτευσης,οπου ταχα η επανασταση ανταμειψε τους αγωνισττες με παχυλους μισθους στην πλατη του Ελληνα,μα ειναι σοβαρα πραγματα αυτα?η ταινια απο το χολυγουντ??πρεπει να διωξουμε ολους τους κηφηνες που αμοιβονται σαν μια ολοκληρη μικριμεσαια επιχειρηση χωρις να κουνανε ουτε το δαχτυλακι τους,δινουν και το κακο παραδειγμα στους νεωτερουςΝτροπη τους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΥΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΓΑΜΑΝΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ.

    ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΩ ΤΑ ΞΕΡΑΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ... ΔΕΝ ΕΣΦΙΞΕ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ... ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΕΨΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ... ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ...

    ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ...!!!

    ΑΛΛΑ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΓΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ... ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΘΕΑΤΕΣ...

    ΤΩΡΑ ΑΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΠΟΤΟ...

    ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΜΕΛΙ....

    ΚΑΙ ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ....

    Ε ΡΕ ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ....

    ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΜΟΥΝΟ-ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΟΛΟΕΒΡΑΙΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΜΕΝΑ. ΜΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ 38 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪
    ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪

    ΤΡΕΙΣ ΦΙΛΟΙ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕ.
    Ο ΕΝΑΣ ΡΩΤΑ: "ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ?
    ΑΠΑΝΤΑ Ο ΑΛΛΟΣ: "ΤΟ ΦΩΣ... ΜΟΛΙΣ ΠΑΤΑΣ ΤΟ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΑΜΕΣΩΣ ΑΝΑΒΕΙ'...
    Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ: "ΜΠΟΥΡΔΕΣ, Η ΣΚΕΨΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΑΓΜΑ... ΝΑ, ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ".
    ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ: "ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ. ΤΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ... ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΑΣΕΙ, ΟΥΤΕ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙΣ ΟΥΤΕ ΑΜΕΡΙΚΕΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ.."

    ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪
    ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪

    ΑπάντησηΔιαγραφή