Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Πακιστανός ο δολοφόνος του 65χρονου στην Ιεράπετρα!! Θα βγάλουν καμια ανακοίνωση να καταδικάσουν τη δολοφονία Έλληνα οι προοδευτικές δυνάμεις;;


Πακιστανός ήταν τελικά ο δολοφόνος του Έλληνα 65χρονου ο οποίος βρέθηκε από το γιό του σήμερα στην Ιεράπετρα στο θερμοκήπειο του, μέσα σε μια λίμνη αίματος με το κεφάλι του τυλιγμένο με μια σακούλα.


Ο πατέρας τριών παιδιών είχε διαπληκτιστεί νωρίτερα με τον Πακιστανό εργάτη ο οποίος πριν βάλει στο θύμα τη σακούλα στο κεφάλι την οποία έδεσε με κορδόνι γύρω από το λαιμό του για να τον αποτελειώσει, τον χτύπησε με αιχμηρό αντικείμενο. 

Όπως αποκαλύφτηκε από την Αστυνομία το θύμα είχε υποστεί φρικτά βασανιστήρια που μόνο αρρωστημένα μυαλά θα μπορούσαν να διαπράξουν. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης βασάνισε σαδιστικά το θύμα, βγάζοντας δόντια τα οποία βρέθηκαν μερικά μέτρα από το άψυχο κορμί του ! 

Ο Πακιστανός συνελήφθη στο ΚΤΕΛ την ώρα που προσπαθούσε να φύγει από την πόλη της Ιεράπετρας. Στην πόλη της Ιεράπετρας επικρατεί μεγάλη ένταση και οι κάτοικοι ετοιμάζονται να παραστούν έξω από το αστυνομικό μέγαρο για να διαμαρτυρηθούν. 

Πάντως με ενδιαφέρον η ελληνική κοινωνία αναμένει την τοποθέτηση του πρόεδρου του Συλλόγου Πακιστανών Ελλάδας Τζαβέντ Ασλάμ ο οποίος πριν από μερικούς μήνες στην Ομόνοια καλούσε τους συμπατριώτες του σε πόλεμο κατά όλων όσων αντιδρούν στην βία των Ασιατών συμπατριωτών του, του πρόεδρου της Ελληνικής Μουσουλμανικής κοινότητας Ν. Ελγαντούρ, του ΣΥΡΙΖΑ του ΚΚΕ, του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και των λοιπών αριστερών προοδευτικών κομμάτων και ΜΚΟ για την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, για τον φρικτό θάνατο του 39ο Έλληνα, βιοπαλαιστή πολίτη που δολοφονείται από αλλοδαπό το 2012. 

Τελικά κάθε φορά που ένας Έλληνας δολοφονείται επιβεβαιώνεται η επιλεκτική ευαισθησία του προοδευτικού αριστερού χώρου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι όταν κάποια είδηση αφορά αλλοδαπούς, όπως η περίπτωση του αλυσοδεμένου Αιγυπτίου από τον απαράδεκτο Έλληνα αφεντικό του στην Σαλαμίνα, καθώς και άλλες περιπτώσεις βίας κατά των αλλοδαπών, το σύνολο του προοδευτικού αριστερού χώρου ανταγωνίζεται για το ποιός θα πραγματοποιήσει πιο γρήγορα ανακοινώσεις για το θέμα. 

Δεκάδες πολιτικοί και "αλληλέγγυοι" συναγωνίζονται για το ποίος θα κάνει την πιο σκληρή δήλωση για τους ρατσιστές, απάνθρωπους, βάρβαρους Έλληνες, ενώ οι αναρχικοί για να δείξουν την συμπαράσταση τους πραγματοποιούν πορείες με μοτοσυκλέτες. 

Αλήθεια πόσοι βάζουν στοίχημα ότι καμία ανακοίνωση, καμία δήλωση συμπάθειας καμία πορεία κατά της βίας, δεν θα γίνει από τους κοινωνικά ευαίσθητους πολιτικούς φορείς για τον φρικτά βασανισμένο Έλληνα πατέρα βιοπαλαιστή. 

Δυστυχώς στην Ελλάδα οι Έλληνες είναι αναλώσιμοι και πολίτες Β΄ κατηγορίας που θα πρέπει όπως ορίζει η νέα τάξη πραγμάτων και οι εκπρόσωποι της στην Ελλάδα να υπόκεινται στα βασανιστήρια τις κλοπές τις δολοφονίες τους βιασμούς των αφρικανών και ασιατών εισβολέων. 

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Σχόλιο Προμηθέως: Φυσικά και δεν θα υπάρχει καμία ανακοίνωση από τα κόμματα της ανθελληνικής αριστεράς. Ανακοινώσεις όμως βγάζουν μόνο όταν γίνονται '' ρατσιστικές '' επιθέσεις εναντίον μεταναστών, λέμε τώρα αν γίνονται, γιατί οι πιο πολλές βγαίνουν από τα μυαλά των δημοσιογραφίσκων της θολοκουλτούρας. Τα περισσότερα εγκλήματα, που βαπτίζονται '' ρατσιστικά '' είναι προσωπικές διαφορές μεταξύ λαθρομεταναστών.

3 σχόλια:

  1. ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ. ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΤΕ ΡΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ? ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ, ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ? ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΣΠΑΣΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ, ΤΟ ΠΑΛΙΟΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΚΑΙ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΕΣΗ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ. ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ 15ΧΡΟΝΗ ΜΥΡΤΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ? ΓΙΑΤΙ ΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ? ΞΕΚΟΛΙΑΣΤΕ ΤΑ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΗ. ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φιλε μου συμφωνω απολυτα μαζι σου,αν δεν οργανωθουμε οσο ειναι καιρος τα πραγματα ολο και θα γινοντε χειροτερα,ποσοι πρεπει να χαθουν για να παρουμε μπρος?καμια εκατοστη να καθαρισουμε μετα θα βαλουν μυαλο,και μολις αυτοι σκοτωνουν ενα εμεις εκατο να δεις το ξανα σκεφτοντε???αλλα εγω τωρα ετσι οπως σκεφτομαι οπου προσπαθω να προστατευσω,εμενα και την οικογενεια μου σιγουρα μου βαζουν την ταμπελα του φασιστα,ναζιστη,κατι προοδευτικοι λαθρολαγνοι,αναρχοαριστεριζοντες,της εκαλης και της κηφησιας...αναθεμα τους παραπλανημενους που τους ψηφιζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ........ΕΙΜΑΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ''ΕΦΟΔΙΑ'' ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, Η ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΜΑΣΣΩΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΑΖΕΙ Η ΛΕΣΧΗ BILDEBERG ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΟΡΟΣ, ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ. ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΜΕ ΔΟΛΟ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΛΑΘΡΟΧΟΛΕΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΙΨΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΗΡΩΝΩΝΤΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή