Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Δεν αφήνουν τον Στρατηγό Ντερτιλή να πάει στη κηδεία του παιδιού του!!!


Οι Δημοκράτες του κώλου που αφήνουν τους δολοφόνους των αστυνομικών να κυκλοφορούν ελεύθεροι και με τη βούλα ..


Οι ανίκανοι να διοικήσουν , απαγορεύουν στον 90χρονο Πατέρα Στρατηγό Ντερτιλή να νεκροφιλήσει το Βασίλη Αξιωματικό ήρωα γιο του , Τον ''Έλληνα 007” που έσωσε (Εκατοντάδες Παλιννοστούντες ) ...Τι φοβούνται μην πάρει να άρματα ο Γέρνοντας ...Ντροπή σας σε εσάς και την Δημοκρατία σας !



Τώρα θα μου πείτε όταν Υπουργός της Δικαιοσύνης που διόρισε την Άρτα και Γιάννενα αλλά και τα καημένα Τρίκαλα έφερε τροποίηση του νόμου ,όταν έβγαλε χιλιάδες αλβανούς απο την φυλακή και προέβλεπε ο νόμος και την αποφυλάκιση όσων είναι πάνω απο 80 ετών ,έφερε τροποίηση να μην συμπεριλάβει ο νόμος και τον Στρατηγό ΝΤερτιλή ...Στα μούτρα σας !

veteranos.gr

4 σχόλια:

  1. Η ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ'' ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΤΟΥ 1975, ΠΟΥ ΑΠΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΕΞΕΛΙΧΘΗΣΑΝ ΣΕ ΑΝΕΛΕΗΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ 38 ΧΡΟΝΙΑ, ΟΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.. ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΡΙΑ. ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.. ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΦΑΔΑΞΟΥΝ. ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΥΨΗΛΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ. ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ. ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΕΡΟΥ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΧΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΤΥΧΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ. ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΕΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΤΕΣ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΜΕΡΠΕΙΣ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΣ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ. ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ.
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
    ΒΑΤΡΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά, σε άλλα μπλογκ γιατί λένε ότι ο κ. Ρουπακιώτης έδωσε εντολή να δώσουν άδεια στον Ντερτιλή, να πάει στην κηδεία του παιδιού του εφ' όσον την ζητήσει, αλλά ότι ο ίδιος ο Ντερτιλής δεν δέχτηκε να ζητήσει άδεια; Ποιος λέει την αλήθεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα άλλα μπλογκ φυσικά.. Απλά αυτοί εδω θέλουν να προκαλέσουν εντυπώσεις διαστρεβλώνοντας την αλήθεια.. δε τους ξαναδιαβάζω....

      Διαγραφή