Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Ο ΑΔΩΝΗΣ ΠΟΥ… ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ… ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΞΗΜΕΡΟΒΡΑΔΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΙΛΤΟΝ


Θα παραθέσουμε δύο διαφορετικά δημοσιεύματα, της 27ης και της 28ης Νοεμβρίου 2012, που τα έχει γράψει ο ίδιος (πολύ μαρτυριάρης…) δημοσιογράφος (στήλη «Βηματοδότης» στο «Βήμα»):

1ο Δημοσίευμα, της 27/11/12:

«Μια περίεργη συνάντηση είχε ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης όταν πήγε χθες το μεσημέρι στο Χίλτον για να συναντήσει έναν καθηγητή από το Πανεπιστήμιο του Καναδά… Εκεί, δεν περίμενε ότι θα τον υποδεχόταν στο εστιατόριο ένας από τους μετρ: «Παρακαλώ κ. Μητσοτάκη. Σας περιμένει η παρέα σας στο τραπέζι». Ο κ. Μητσοτάκης, σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», ακολούθησε τον μετρ, πλην όμως αντί να τον οδηγήσει στο τραπέζι όπου περίμενε ο Καναδός καθηγητής, τον οδήγησε σε κάποιο διπλανό όπου καθόταν η γνωστή «τριάδα», οι κύριοι Μ. Βορίδης, Α. Γεωργιάδης και Αθ. Πλεύρης…».

2ο Δημοσίευμα, της 28/11/2012:

«Για δεύτερη συνεχή ημέρα (προφανώς για να διασκεδάσουν τις φήμες περί συνωμοσίας) οι τρεις του ΛΑΟΣ κκ. Μ. Βορίδης, Α. Γεωργιάδης και Αθ. Πλεύρης συναντήθηκαν και πάλι στο «Βυζαντινό» του Χίλτον, όχι «για να γιορτάσουμε την επιτυχία της κυβέρνησης στο Eurogroup», όπως έλεγε μεγαλοφώνως ο κ. Πλεύρης, αλλά για να συζητήσουν τις εξελίξεις στο εσωτερικό της κυβέρνησης…».

Το συμπέρασμα; Ο βο(υ)λευτής Άδωνης Γεωργιάδης, ο οποίος μονίμως κλαίγεται από τα τηλεοπτικά παράθυρα και από το βήμα της βουλής ακόμα, ότι… δε βγαίνει οικονομικά με τον… πενιχρό μισθό που παίρνει, ξημεροβραδιάζεται στο «Βυζαντινό» του Χίλτον, όπου ο λογαριασμός ανά άτομο ισούται με τον μηνιαίο μισθό ενός μέσου Έλληνα! Κι έχει το θράσος να λέει πως το Μνημόνιο 3 είναι «σωστό και δίκαιο». Σωστό και δίκαιο να περιδρομιάζει αυτός στο Χίλτον και να υπάρχουν Έλληνες που δεν έχουν να φάνε ούτε… χυλό!

(ΥΓ): Δε σχολιάζουμε τους λοιπούς συνδαιτυμόνες του, γιατί αυτοί τουλάχιστον δεν κλαίγονται ότι… πεινάνε.

ethnikismos.net

2 σχόλια:

  1. Εγω γουσταρω που ο Αδωνις ζει τη ζωη του οπως ακριβως την φανταστηκε και πραγματικα τον χαιρομαι! Ελπιζω και οι ψηφοφοροι του Αδωνι που λιμοκτονουν να τον χαιρονται γιατι αυτο με κανει 2 φορες χαρουμενο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΜΟΡΦΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΑΠΟΡΩ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΛΑΕΙ, Η ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΦΤΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή