Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Οι Τούρκοι για ακόμη μία φορά παραβιάζουν το Αιγαίο μας!


Κουτσοί στραβοί στον Άι Παντελεήμονα ...όπου να σε τάξω Αι΄Γιάννη  μου Τούρκους βλέπω !
Βρε τι Τούρκικα μάθαμε ,τι Ραμαζάνι γιορτάσαμε ,τι αφήσαμε τους Ισλαμοφασίστες να κάνουν προσευχή στην Ομόνοια ,Οι Τούρκοι στο Αιγαίο το χαβά τους ...
Αφού πήραν χαμπάρι ότι δεν εμπλεκόμαστε πλέον με τα μαχητικά τους άρχισαν να στέλνουν και τα μεταγωγικά τους ,στην αρχή ένα ,μετά δύο τώρα στείλανε έξη μαχητικά ,δύο μεταγωγικά και ένα ελικόπτερο !!! Κάνας άλλος παιδιά εδώ είμαστε εμείς, Μπέτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μη δίνετε !
Ήθελα να ήξερα τις ασκήσεις ,τις παρελάσεις και τον εξοπλισμό γιατί τον έχουμε ; Μάλλον για να παίρνουμε μίζες αλλιώς δεν εξηγείται ούτε μπορώ πλέον να παρακολουθήσω τις εξελίξεις ...¨ όλα τα ίδια μοιάζουνε και όλα τα ίδια είναι !



Για την ιστορία επειδή μόνο εμείς τα καταγράφουμε ...Τα κανάλια δεν καταδέχονται καν το αναφέρουν  ...Είναι φυσιολογικό πλέον για όλους ήρθε η αδράνεια και είναι λίγο πριν το τέλος !

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ - ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ   : 1 (6 Α/Φ)
 ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : 3 (2 CN-235 & 1 Ε/Π)
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ     : 9
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ      : 2
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ     : 8
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ    : 1
ΕΜΠΛΟΚΕΣ       : -
ΠΕΡΙΟΧΗ           :  ΒΟΡΕΙΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
Όλα τα αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική. 

veteranos.gr/

Σχόλιο Πελασγού : Μογγόλοι, δεν ξέρετε τί σας περιμένει έτσι και κάνετε..λάθος κίνηση (που έχετε ήδη κάνει πολλές)..Τα γεράκια μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου