Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

2030 μ.Χ.


Ένας ιερέας κατεβαίνει τα σκαλιά μιας υπόγειας κρύπτης. Δεν φοράει σταυρό και ράσα καθώς στην Ελλάδα έχει απαγορευτεί να δείχνεις φανερά το οποιοδήποτε θρησκευτικό σύμβολο. Το σκεπτικό του νόμου ήταν ότι σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία που συνυπάρχουν πολλές θρησκευτικές ομάδες κανένας δεν πρέπει να δείχνει θρησκευτικά σύμβολα δημοσίως για να μην προσβάλει τον συνάνθρωπο του. Ο Ιερέας βγάζει με τρεμάμενο χέρι μια Αγία Γραφή. Είναι παλιά και κιτρινισμένη από την πάροδο του χρόνου. Πολλές σελίδες της είναι σε κακή κατάσταση και δύσκολα διαβάζονται. Έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία της Αγίας Γραφής και οι παραβάτες διώκονται αυστηρά και ο λόγος της απαγόρευσης της ήταν ότι κρίθηκε ως προπαγανδιστικό κείμενο που σκοπό είχε να διαφθείρει την Ελληνική κοινωνία και να την τάξει εναντίον της παγκόσμιας ειρήνης που πρέσβευε η νέα εποχή. Κυκλοφορούσαν βέβαια ακόμα κάποια "αντίτυπα" αλλά ήταν παραλλαγμένα και είχε αφαιρεθεί από μέσα ότι θεωρήθηκε προσβλητικό για την νέα εποχή και την νέα παν-θρησκεία.

Ο Ιερέας ετοιμάζει την κολυμβήθρα. Είναι να βαφτίσει έναν άνθρωπο εκείνη την ημέρα Χριστιανό. Όμως η κολυμβήθρα δεν είναι όπως την ξέρουμε. Είναι ουσιαστικά μια μεγάλη μεταλλική μπανιέρα και ο λόγος είναι ότι αυτός που θα βαφτιστεί δεν είναι νήπιο αλλά ενήλικας. Έχει καταργηθεί ο νηπιοβαφτισμός προ πολλού. Υπήρχε μεγάλη πολεμική στο ζήτημα αυτό και είχαν γίνει πολλά επεισόδια. Το κύριο επιχείρημα εναντίον του νηπιοβαφτισμού ήταν τα ανθρώπινα δικαιώματα. Δεν ήταν σωστό κατά την νέα-τάξη ο άνθρωπος να βαφτίζεται με το ζόρι όταν είναι νήπιο. Μετά την ενηλικίωσή του ας αποφασίσει τι θέλει να κάνει. Έτσι από το 2020 οι Έλληνες δεν μπορούσαν πλέον να βαφτίσουν τα παιδιά τους. Έπρεπε να περιμένουν να αποφασίσει το ίδιο το παιδί.

Ωστόσο πολύ λίγοι Έλληνες πλέον αποφάσιζαν να βαφτιστούν έστω και ενήλικες. Ο λόγος απλός: Τα παιδιά φεύγαν από την οικογένεια νωρίς και πλέον δεν ήταν δυνατό οι γονείς να διδάξουν στα παιδιά τους τις αρχές και την πίστη. Και οι δυο γονείς δουλεύανε νυχθημερόν με αποτέλεσμα τα παιδιά να πηγαίνουν από πολύ μικρή ηλικία σε ολοήμερα σχολεία στα οποία σχολεία τους γινόταν η ανατροφή που ήθελε η νέα εποχή. Το μάθημα των θρησκευτικών είχε πλέον καταργηθεί σαν μάθημα που δίχαζε τους μαθητές και οι εικόνες είχαν αφαιρεθεί από τις σχολικές αίθουσες. Η πρωινή προσευχή είχε αντικατασταθεί με ένα τραγουδάκι που αποτελούσε τον σχολικό ύμνο της νέας εποχής: “όλοι οι άνθρωποι ένα χρώμα μια φυλή μια θρησκεία μια γλώσσα...”.Η ιστορία πλέον είχε αλλάξει και διδασκόντουσαν μόνο κεφάλαια που δεν δημιουργούσαν εθνικές η θρησκευτικές αντιπαραθέσεις. Σε αυτό το κλήμα ο νέος ήταν αδύνατο να μάθει για τον Χριστό...

Ο Ιερέας σχεδόν δακρυσμένος ξεκινάει το μυστήριο. Θυμάται ακόμα τους παλαιούς τρόπους ο γέρο-Ιερέας και κάθε φορά που καλείται να τελέσει κάποιο μυστήριο στους λίγους εναπομείναντες Χριστιανούς η μνήμη του ανασύρει γεγονότα παλαιότερων εποχών. Θυμάται όταν ο τόπος ήταν Ορθόδοξος και οι Έλληνες τελούσαν περήφανοι τα μυστήρια στις Εκκλησίες. Τώρα οι Εκκλησίες έχουν καταργηθεί. Κατασπαταλούσαν το δημόσιο χρήμα είπαν και τις κλείσανε. Οι δημοσιογράφοι φωνάζανε στα κανάλια ότι οι παπάδες έχουν κλέψει πολλά και πρέπει να πληρώσουν. Έτσι όχι μόνο η νέα εποχή έκλεισε τις δημόσιες Εκκλησίες αλλά φορολογούσε υπέρογκα και όποιον επιχειρούσε να ανοίξει μια ιδιωτική. Με την έλλειψη μεγάλου αριθμού πιστών κανείς ιερέας πλέον δεν μπορούσε να καλύψει το έξοδο και έτσι οι εναπομείναντες ιερείς αναγκαζόντουσαν και τελούσαν τα μυστήρια σε σπίτια.

Άλλωστε τα περισσότερα μυστήρια είχαν πλέον απαγορευτεί να τελούνται δημοσίως υπό το πρόσχημα της θρησκευτικής ελευθερίας: Ο αγιασμός των υδάτων δεν τελούταν πλέον γιατί στις θάλασσες υπήρχαν και νεκροί που δεν ήταν Χριστιανοί και προφανώς δεν θα θέλανε να αγιαστούν. Στις λειτουργίες πλέον απαγορεύτηκε να μνημονεύεται ο Στρατός γιατί δεν ήταν όλοι οι φαντάροι Χριστιανοί. Πλέον στην ορκωμοσία της βουλής δεν υπήρχε ιερέας αφού οι βουλευτές δεν ήταν όλοι Χριστιανοί και απαγορεύτηκε το μνημόσυνο των νεκρών με το επιχείρημα ότι δεν μπορεί να μας βεβαιώσει κάποιος που έχει πεθάνει αν ήταν Χριστιανός μέχρι το τέλος της ζωής του η όχι οπότε στην περίπτωση που λίγο πριν πεθάνει άλλαξε γνώμη και έγινε παγανιστής είναι σπίλωση της μνήμης του να του κάνει μνημόσυνο ο παπάς.

Πόσο είχε αλλάξει ο κόσμος! Ο γέρο-Ιερέας έχει τελειώσει το μυστήριο. Δεν μπορούν βέβαια να του δώσουν κάτι ως αντάλλαγμα οι λιγοστοί πιστοί που βρίσκονται εκεί καθώς πλέον το χρήμα έχει καταργηθεί και την θέση του έχει πάρει ένα τσιπάκι στο χέρι η στο μέτωπο. Με αυτό μόνο μπορείς να κάνεις συναλλαγές και όσοι λιγοστοί δεν το έχουν πάρει περνάνε δύσκολα. Μόνο ευχαριστώ μπορούν να του πουν και να του φιλήσουν το χέρι. Και ο γέρο Ιερέας τους δίνει την ευχή του: “Δύναμη παιδιά μου. Σύντομα, πολύ σύντομα θα είμαστε κοντά στον κύριο. Δεν έχει πολύ ακόμα ο κόσμος αυτός και εμείς δεν είμαστε του κόσμου τούτου. Πάμε αλλού, σε έναν κόσμο που θα είμαστε μαζί με τον γλυκό Ιησού...”

Ίσως το κείμενο φανεί υπερβολικό σε κάποιον αλλά αν αποκωδικοποιήσουμε το τι επιτέλους ζητάνε οι πολέμιοι της Ορθοδοξίας θα καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι όλα αυτά είναι η απώτερη επιδίωξή τους. Όμως μπορούν να γίνουν ΑΝ τους αφήσουμε οι Χριστιανοί να συνεχίσουν το έργο τους. Και λέω ΑΝ γιατί ΔΕΝ θα τους αφήσουμε με την βοήθεια του Θεού. Έτσι λοιπόν η απάντηση μας στο εν λόγο περιστατικό και στα όσα Αντίχριστα δρομολογούνται στην Ελλάδα είναι μία:

Δεν θα σας περάσει. Η Ελλάδα είναι Ορθόδοξη και έτσι θα παραμείνει. Αμήν+

Πηγή 1 Πηγή 2 Πηγή 3 Πηγή 4
Πηγή

ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3

9 σχόλια:

  1. Το άρθρο πετυχαίνει το αντίθετο από το που επιδιώκει! Όλα αυτά που με φόβο ο δακρυσμένος παπας θυμάται και βλέπει δεν είναι παρα η απάτη που αποκαλύφθηκε και νικήθηκε!

    Θα μπορούσαν γράψω πολλά επί αυτού, αλλα ρε παιδιά, είναι προσβολή να μπλέκεται τον εβραιοχριστιανισμό με τον Ελληνισμό! Δεν προσκυνάνε οι Έλληνες ρε!

    Και ειδικά τους διεστραμμένους νεκροθάφτες του Ελληνισμού εβραίους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΕΛΏΣ ΆΣΧΕΤΟΣ ΜΗ ΓΡΆΦΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ...Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΌΣ ΕΙΝΑΙ ΆΡΡΗΚΤΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΈΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΌ ...ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΆΞΗΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΜΌΛΙΣ ΥΠΟΧΡΕΏΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΜΕ ΤΣΙΠΑΚΙΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΏΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ...ΨΕΥΤΟΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΗ ΤΗΣ ΠΛΆΚΑΣ ΠΑΩ ΣΤΟΊΧΗΜΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΞΈΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΧΑΊΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗΜΕΝΗ ΘΡΗΣΚΕΊΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΌΝΩΝ ΜΑΣ ΑΠΛΑ ΓΡΆΦΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΌ....ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΖΏΑ ΠΟΥ ΠΙΣΥΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΊΟΣ ΕΝΩ Η ΚΑΤΑΓΩΓΉ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ...Ω ΣΥΓΓΝΏΜΗ ΣΕ ΣΥΝΤΑΡΑΞΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ...ΨΑΞΟΥ ΖΏΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΣ ΔΟΥΛΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΊΩΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ" ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΈΧΝΑΣΜΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΟΨΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΊΑ...ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΛΉΚΙΑ...Η ΑΡΧΑΊΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΟΦΊΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΊΟ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΠΝΕΎΜΑ ΣΥΝΆΝΤΗΣΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΌ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΏΘΗΚΕ ...ΚΑΤΆΛΑΒΕΣ ΠΡΟΔΌΤΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΕ;;; Η ΟΡΘΟΔΟΞΊΑ ΚΡΑΤΆΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΑΊΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΌ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕ Σ ΑΡΈΣΕΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑ ΞΥΔΙ...

      Διαγραφή
  2. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ, Ο 5.54. ΠΟΣΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΨΕΙ.......ΠΟΣΑ ΨΕΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ........ΠΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙ........ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΤΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟ? ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ! ΕΑΝ ΤΟ ΠΕΙΣ ΣΕ ΙΕΡΕΑ ΟΣΟ ΣΕΒΑΣΜΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟ. ΚΙ ΟΜΩΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ. Ο ''ΘΕΟΣ'' ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ. ΣΑΣ ΕΞΩΡΓΙΣΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΞΕΡΩ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΕΤΩΝ, ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ, ΑΛΛΑ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΙΣ 11:34 ΜΟΝΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ....

    ΣΑΝ ΑΥΤΟΑ ΤΑ ΒΛΑΚΟΜΟΥΤΡΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΤΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΙΧΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ, ΟΤΙ, ΟΤΙ, ΟΤΙ...

    ΡΕ ΒΛΑΚΟΜΟΥΤΡΑ, ΚΟΨΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ...!!!

    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΟΥΔΑΙΚΗ ΜΟΝΟΘΕΙΣΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.
    ΤΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΙΟΥΔΑΙΑ ΧΩΡΑ, ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΙ ΕΒΡΑΙΟΥ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΩΔΕΚΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΟΤΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΑ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ (ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ "ΠΕΤΡΟΣ", ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ), ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑ ΔΕΧΤΩ.... ΙΩΣΗΦ, ΙΩΑΚΕΙΜ, ΜΑΡΙΑ, ΧΡΙΣΤΟΣ, ΑΒΡΑΑΜ, ΚΑΝΑ, ΙΕΖΕΚΙΗΛ, ΠΑΥΛΟΣ, ΔΑΥΙΔ, ΜΩΙΣΗΣ, ΙΟΥΔΑΣ, ΜΑΤΘΑΙΟΣ, ΙΕΧΩΒΑΣ, ΖΕΒΕΔΑΙΟΣ, ΘΩΜΑΣ, ΣΙΜΩΝ, ΣΟΛΟΜΩΝ, ΠΑΣΧΑΛΗΣ, ΛΟΥΚΑΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ, ΙΣΑΙΑΣ, ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΓΑΒΙΗΛ, ΕΛΑΙΖΑ, ΔΕΒΟΡΑ, ΧΕΡΟΥΒΙΜ, ΒΕΝΙΑΜΙΝΟΣ, ΒΑΡΡΑΒΑΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ, ΤΙΜΟΛΑΟΣ, ΡΕΒΒΕΚΑ....

    ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΕΣ??? ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΗΝ ΒΙΒΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΑΔΙΑΣΩ 5000 ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΙΖΑ (ΠΕΤΡΟΣ)????

    ΚΟΨΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΜΟΡΦΩΘΕΙΣ ΤΟΥΒΛΟ...!!!

    Ο ΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΒΛΑΚΑΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΠΙΣΤΗ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ...!!!
    ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΙΑ ΞΕΝΟΦΕΡΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ...!!!

    ΑΥΤΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ...!!!
    ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΧΟΝΤΡΑΔΕΣ...!!!

    Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΥ....!!!
    Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΒΙΒΛΟΣ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ 100% ΤΗΝ ΒΙΒΛΟ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ (ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ) ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΒΛΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ (ΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ).

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ (ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΞΕΝΟ, ΤΟΝ KING JAMES... ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ 'THE NEW KING JAMES BIBLE").

    ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΤΕ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΡΦΩΘΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...!!!

    ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΚΟΜΗ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ 12 ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ .... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΔΟΞΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ..!!

    ΑΗ ΣΙΧΤΗΡ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΙΆΣΩΝ...ΤΟ ΙΆΣΩΝ ΈΓΙΝΕ ΙΗΣΟΎΣ ΖΏΟ ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΙΣΜΈΝΟΣ ...ΚΑΙ ΤΟ.ΕΒΡΑΪΚΌ ΜΑΡΙΑΜ ΒΓΑΊΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΝΩΙΚΌ ΜΑΙΡΑ ...ΚΑΙ ΣΚΈΨΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΙΧΘΥΣ= ΙΆΣΩΝ ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΟΎ ΥΙΌΣ ΣΩΤΗΡ...ΚΑΤΆΛΑΒΕΣ ΚΩΛΟΖΩΟ;;;_ ΕΣΥ ΑΝΤΕ ΜΆΘΕ ΙΣΤΟΡΊΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΈΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ...Ο.ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΦΙΛΟΣΤΑΙΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΉΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΙΛΟΎΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ.Η.ΓΛΏΣΣΑ ΠΟΥ Η ΜΗΤΈΡΑ ΤΟΥ ΜΙΛΟΎΣΕ ΚΑΤΆΛΑΒΕΣ ΖΏΟ;;;;;

      Διαγραφή
    2. ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΑΣΩΝ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ??? ΔΛΔ ΕΝΤΆΞΕΙ ΟΛΑ Τ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΑΛΛΑ ΙΑΣΩΝ ΡΕ ΜΕΓΆΛΕ?? ΠΟΘΕΝ??

      Διαγραφή
    3. Ε ΓΙΑ ΚΑΝΕ ΤΟ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΌ ...ΙΗΣΟΎΣ -ΙΆΣΩΝ ...ΤΟ ΙΆΣΩΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΈΝΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΊΑ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΗΣΟΎΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΊΟΥΣ ...ΕΣΈΝΑ ΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ ΣΕ ΛΕΝΕ ΓΙΏΡΓΟ ΚΑΙ ΠΑΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΊΑ ΘΑ ΣΕ ΛΕΝΕ GEORG ...ΟΧΙ ΓΙΩΡΓΟ...

      Διαγραφή
  4. 12.53 ΤΙ ΕΙΣΑΙ? ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ? ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ? ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ? ΕΓΩ ΣΕ ΚΟΒΩ ΓΙΑ ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΟ. ΧΡΙΣΤΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χριστιανοί ορθόδοξοι Ελληνοποιημένοι Εβραίοι, Εβραιοποιημένοι Έλληνες Ψώνια του χειρήστου είδους και διακηνειτές του σκότους ο θεός ήταν και είναι δημιούργημα των Εβραίων ανύπαρκτος αόρατος ανηλεήμων και μια μεγάλη απάτη. Γιατί δεν αναλύεται τις γραφές του αίσχους του Ψεύδους και της απάτης από όπου ξεκινούν όλλες οι λοιπές παπαρδέλες; Τα πάντα εποίησε το Σύμπαν με την αρμονία του τις συμπτώσεις περιπτώσεις την ύλη και την φύση. Επικούριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή