Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Εκδήλωση-απάντηση στους Σκοπιανούς για την αρχαία Μακεδονία


Μία ενδιαφέρουσα έκδοση για την ελληνικότητα των αρχαίων Μακεδόνων, θα παρουσιαστεί την Κυριακή 9/12/2012 (ώρα 18:30) στο αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου (Βασ. Σοφίας και Ριζάρη 2).

Πρόκειται για το έργο του Δημητρίου. Ευαγγελίδη «Αρχαία Μακεδονία: Εθνολογία, Αρχαιολογία, Ιστορία», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «ΙΝΦΟΓΝΩΜΩΝ»

Για το βιβλίο θα μιλήσουν Αμερικανός αρχαιολόγος Στέφανος Μίλλερ, ο Πολιτικός Επιστήμονας και συγγραφέας Κωνσταντίνος Χολέβας, ενώ την εκδήλωση θα συντονίσει ο εκδότης Σάββας Καλεντερίδης.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης, θα γίνει απονομή τιμητικής πλακέτας στον αρχαιολόγο Στέφανο Μίλλερ, από τους θερμούς υποστηρικτές των ελληνικών δικαίων για το θέμα της Μακεδονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου