Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Καταλήψεις αναρχικών με δωρεάν "Φως-νερό" - "Επαναστάτες" με χορηγό το κράτος!!! (Οι αντιεξουσιαστές στην υπηρεσία των...εξουσιαστών)


Δεκάδες καταλήψεις κτηρίων από "αναρχικούς" εδώ και 35 χρόνια πολλές από αυτές και όλα αυτά τα χρόνια η ΔΕΗ και η ΕΥΔΑΠ τους παρέχουν εντελώς δωρεάν ηλεκτρικό και νερό το οποίο το πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι πολίτες οι οποίοι μάλιστα σήμερα, εάν δεν πληρώσουν τους δικούς τους λογαριασμούς και τα χαράτσια στη ΔΕΗ και την ΕΥΔΑΠ, αυτομάτως τους κόβουν ηλεκτρικό και νερό χωρίς άλλη κουβέντα.
3000 νοικοκυριά που αδυνατούν να πληρώσουν λογαριασμούς και χαράτσια της ΔΕΗ, τους κόβουν οι κυβερνώντες το ρεύμα κάθε μέρα, αλλά τους "αναρχικούς" κουκουλοφόρους τεμπελχανάδες που θα ξεκουκούλωνε τάχα ο Σαμαράς και που χρησιμοποιούν τις καταλήψεις ως τρομοκρατικές γιάφκες και ορμητήρια του παρακρατικού στρατού των εκάστοτε κυβερνώντων της μεταπολίτευσης, δεν τους αγγίζει κανείς και συνεχίζουν να απολαμβάνουν εντελώς δωρεάν ηλεκτρικό και νερό που το πληρώνουμε εμείς οι οποίοι τα στερούμεθα αμέσως εάν δεν τα πληρώσουμε!!!!


Να μας απαντήσει αμέσως η Κυβέρνηση και να μας δώσει αμέσως εξηγήσεις η ΔΕΗ και η ΕΥΔΑΠ γιατί συμβαίνει αυτό το μέγιστο αίσχος και γιατί προστατεύουν τις τρομοκρατικές αυτές γιάφκες και ορμητήρια των αναρχικών - αντιεξουσιαστών.

ygro-pyr.blogspot.gr
isxys.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ. ΖΟΥΝ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ ΜΕΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΤΟΥΝ ΜΟΛΟΤΩΦ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ. ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ, ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 25 ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή