Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Δένδιας: «Θα παταχθούν τα φαινόμενα ρατσισμού»!!! (Για την σφαγή των Ελλήνων κουβέντα...)


Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας ξεκαθάρισε πως τα φαινόμενα ρατσισμού θα παταχθούν αμείλικτα με αφορμή τη δολοφονία του 27χρονου Πακιστανού από δύο Έλληνες.
Σημείωσε δε πως η ελληνική κοινωνία δεν διέπεται από ρατσισμό.

Όπως διευκρίνισε, η Ελλάδα είναι μία ευρωπαϊκή χώρα που σέβεται και θα σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα ενώ πολιτικές απόψεις συγκεκριμένων φορέων που έχουν την εντύπωση ότι οι μετανάστες μπορούν να «διακτινιστούν» από την κοινωνία, δεν βρίσκουν ανταπόκριση.

Παράλληλα ο υπουργός, μιλώντας σε εκδήλωση του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης για το Πρόγραμμα Εθελοντικής Επιστροφής, έστειλε το μήνυμα σε όσους βρίσκονται παράνομα στην πατρίδα μας ότι πρέπει να γυρίσουν στον τόπο τους.
briefingnews.gr  
ethel-sinadelfos.blogspot.com  
Σχόλιο Προμηθέως: Θα μας τρελάνει εντελώς ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ.   
Για ποια φαινόμενα ρατσισμού μας μιλά ο υπουργός; Οι λαθροεισβολείς, την περνούν μέλι γάλα ακόμα και στα κέντα φιλοξενίας, τους παρέχονται τα πάντα, την ίδια στιγμή που χιλιάδες Ελλήνων δεν έχουν τα βασικά για την καθημερινότητά τους.
Που ήταν ο υπουργός και τα υπόλοιπα κόμματα στις δολοφονίες των Ελλήνων;  
Γιατί δεν έβγαλαν μία ανακοίνωση συμπαράστασης;   
Να σας θυμίσω το περιστατικό με τις γριούλες που δολοφονήθηκαν από τους τρεις γεωργιανούς;  
Mίλησε κανείς;  
Έλεος κύριοι! 

1 σχόλιο:

  1. ΚΟΛΟΜΑΣΣΩΝΑΡΑ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΔΕΝΔΙΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΧΟΛΕΡΑΣ, ΘΑ ΣΟΥ ΞΕΣΚΙΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΓΙΝΕ, ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΕΓΙΝΕ, Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΗ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή