Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Διστάζει ο Σαμαράς για το Γένος των Ελλήνων ...


Η Ελλάδα ειναι για τους Έλληνες και οι Αξιωματικοί της Ελλάδος ήταν και θα είναι πάντα μόνο Έλληνες !... Βετεράνος : Τα μουρμουρητά έγιναν φωνές ...Οι φωνές κραυγές και το ποτάμι πήρε την κατρακύλα ...Για τα παιδιά μας ,για τα γερόντια μας που άφησαν κάτι από το είναι τους στις κορφές της Πίνδου  ...
για την Πατρίδα ρε γαμώτο !  Θα λακίσουν οι Πατεράδες των Ελληνοπαίδων   ,θα ψάχνουν την ψήφο τους όσοι είναι υπό την  ομηρεία της Κυβέρνησης ...Γιατί Η Ελλάδα μπορεί να συγχωρεί ,αλλά όχι οι 'Ελληνες και οι Αξιωματικοί της Ελλάδος ήταν και θα είναι πάντα μόνο Έλληνες !...Γιατί αυτά παιδιά περελαύνουν με το Μακεδονία Ξακουστή του Αλεξάνδρου η Χώρα !

Γράφει ο Αξιωματικός που προσέφυγε στο ΣτΕ για το Γένος των Ελλήνων !* 
Για άλλη μία φορά, όπως φαίνεται, η ΝΔ να επιδεικνύει τη συνήθη διστακτικότητα η οποία την διακρίνει επί σειρά ετών και την οδήγησε στην συρρίκνωση της λαϊκής της βάσης και την απογοήτευση μεγάλης μερίδας ψηφοφόρων της, που πρεσβεύουν σταθερές εθνικές αξίες και αρχές. Άνθρωποι που αγαπούν την πατρίδα και το έθνος τους, που είδαν τις ζωές τους να καταρρακώνονται από τη βίαιη επέλαση της θεσμοθετημένης και επιβεβλημένης με το ζόρι διεθνούς τοκογλυφίας, που δεν γνωρίζει όρια και ανθρωπιά, περίμεναν μια πιο ξεκάθαρη στάση του κόμματος που κάποτε εξέφραζε αυτό που αποκαλείται "λαϊκή δεξιά".
Αντίθετα, τα φοβικά σύνδρομα που επιδεικνύει τα τελευταία χρόνια απέναντι στην αριστερή θολοκουλτούρα του εθνομηδενισμού, της πολιτικής ορθότητας και του διεθνισμού, δεν της επιτρέπουν να προχωρήσει ευθέως στην επαναφορά του γένους ως προϋπόθεση για την εισαγωγή υποψηφίων στις στρατιωτικές σχολές. Η πρόσφατη απόφαση του ΣτΕ η οποία κρίνει αντισυνταγματικό το νόμο 3838/2010, γνωστό και ως νόμο Ραγκούση ή "λαθρονόμο", για την ελληνοποίηση των λαθρομεταναστών επαναφέρει αυτοδίκαια το γένος στις εγκυκλίους για την εισαγωγή στις στρατιωτικές σχολές, σύμφωνα και με το άρθρο 4 του Συντάγματος, που, άλλωστε, δεν καταργήθηκε ποτέ.
Οι συνθήκες συστάσεως του νεότερου ελληνικού κράτους (μέσα από ένα εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα) ήταν καθαρά εθνοκεντρικές και αυτές προσδίδουν και το χαρακτήρα του, είναι ένα εθνικό κράτος, αποτελούμενο από συμπαγή ομοειδή εθνότητα με τα κοινά χαρακτηριστικά της καταγωγής, ιστορίας, γλώσσας, θρησκείας και ηθών.
Και αυτό κανένας λαθρονόμος δεν θα μπορέσει να το μεταλλάξει, όσο και αν χτυπιούνται στα πατώματα και βγάζουν αφρούς οι οπαδοί της παγκοσμιοποίησης και του διεθνισμού. Απόδειξη η απόφαση του ΣτΕ, που εκφράζει τη λαϊκή συναίσθηση και το εθνικό συμφέρον.
Ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους οι ιθύνοντες και ας το λάβει σοβαρά υπόψη το πάλαι ποτέ κόμμα της λαϊκής Δεξιάς, αν θέλει να επιβιώσει, γιατί πολλοί οι μνηστήρες, τελευταία, του εθνικισμού, που τόσο λοιδορήθηκε και κατηγορήθηκε στη μεταπολίτευση για να μπορούν οι σειρήνες της παγκοσμιοποίησης να οργιάζουν πάνω στους Έλληνες, που στενάζει από την πείνα και την εξαθλίωση.
Το παιχνίδι των δυσκολιών ένεκα της τρικομματικής κυβέρνησης δεν περνά όταν πρόκειται για θέματα που αγγίζουν το μέλλον του έθνους.
Δίδεται σε αυτήν η ιστορική ευκαιρία για «ολική επαναφορά»!
Αλλά, μήπως "μωραίνει ο κύριος ον βούλεται απωλέσαι¨;
*Ο Σπύρος Σταματόπουλος ειναι Συνταγματάρχης ε.α. ( και έχει προσφύγει  στο ΣτΕ για την αντισυνταγματικότητα της κατάργησης του γένους ως προϋποθέσεως για την εισαγωγή στα ΑΣΕΙ)
  
veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου