Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ ΜΙΑΣ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ


«ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ»!

Στην επιστολή εκφράζεται η απογοήτευση και η απόγνωση στην οποία έχει περιέλθει η ίδια αλά και χιλιάδες άλλοι επαγγελματίες στον τομέα της υγείας, με την προβληματική κατάσταση που επικρατεί στις κρατικές πληρωμές των υγειονομικών υπηρεσιών

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή:

"Ονομάζομαι Φωτεινή Τερζιδου. Είμαι ακτινολόγος όπως και ο σύζυγος μου Χρήστος Πετριδης. Όταν πριν από 7 χρόνια τελειώσαμε την ειδικότητα της Ακτινοδιαγνωστικής στο Γ.Ν.Ν.Γ. Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη, αποφασίσαμε να επιστρέψουμε στην πόλη καταγωγής μας τη Δράμα, όπου αγοράσαμε ένα ακτινολογικό εργαστήριο από συνάδελφο που συνταξιοδοτήθηκε.

Ξεκινήσαμε με όνειρα, ίσως λίγο περισσότερο ρομαντικοί απ' ότι θα έπρεπε..

Πρώτος στόχος μας δεν ήταν να βγάλουμε λεφτά, αλλά να παρέχουμε υπηρεσίες υγείας υψηλού επίπεδου στους συντοπίτες μας. Γι´ αυτό το λόγο αλλάξαμε όλο τον εξοπλισμό του εργαστηρίου και προσθέσαμε και Μαγνητικό Τομογραφο.

Καταφέρναμε να φέρνουμε βόλτα στις μεγάλες ομολογουμένως οικονομικές μας υποχρεώσεις δουλεύοντας σκληρά και ευσυνείδητα και οι τρεις (στην πορεία προστέθηκε και τρίτος συνάδελφος και φίλος Αχιλλέας Σιοζοπουλος). Θυμάμαι ότι πήγαινα στο ιατρείο μου χαρούμενη και ορεξάτη παρά το γεγονός ότι σαν εργαζόμενη μητέρα (έχω δυο μικρά παιδιά) η κόπωση ήταν πραγματικά μεγαλη. Ο κόσμος μας αγκάλιασε και πιστέψαμε ότι όλα θα πάνε καλά.

Τα τελευταία δυο χρόνια όμως όλα άλλαξαν...

Κάποιοι αποφάσισαν ότι μπορούν να παίζουν με το μέλλον μας.

Ο ΟΠΑΔ σταμάτησε να πληρώνει (από τον Αύγουστο του 2010) και αναγκαστικά κάναμε εκχώρηση στην τράπεζα Πειραιώς (factoring), όπου πληρώνουμε μέχρι και σήμερα τόκους.

O OAEE μας χρεωστάει 6 μήνες από το 2011.

Μπήκε το 2012 με την ελπίδα ότι τα πράγματα θα στρώσουν αλλά.. έγινε ακριβώς το αντιθετο. Εχουμε πληρωθεί από τον ΕΟΠΥΥ μονό το 90 % 6 μηνών (δηλαδή 5,5 μήνες).

Έχουμε πληρώσει εφορία για όλα τα χρήματα που ΔΕΝ εισπράξαμε σαν νομοταγείς πολίτες.

Απασχολούμε προσωπικό και καταφέρνουμε με νύχια και με δόντια να πληρώνουμε τη μισθοδοσία και τα ένσημα τους, βάζοντας πάντα σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό μας.

Οι προμηθευτές ζητούν τα χρήματα τους, οι τράπεζες άρχισαν να μας χτυπούν επίμονα την πόρτα ζητώντας τα χρήματα τους , αλλιώς..

Το κράτος, αυτό το ίδιο που μας χρωστάει, ζητά επιτόκιο 18% το χρόνο, για μια οφειλή προς την εφορία, ενώ την ίδια στιγμή θέλει να "κουρέψει" τις οφειλές του προς εμάς.

Όλο αυτό το διάστημα χρηματοδοτούμε το ασφαλιστικό σύστημα από δικά μας χρήματα (τα όποια χρωστάμε στις τράπεζες και πληρώνουμε τόκους), καλύπτοντας τους ασφαλισμένους και αγωνιώντας καθημερινά για την κάλυψη των οικονομικών μας υποχρεώσεων.

Ύστερα απ' όλα αυτά, το ευχαριστώ της πολιτείας ήταν να μας απαξιώνει κάθε μέρα και περισσότερο και αντί να αναπροσαρμόσει τις τιμές των εργαστηριακών εξετάσεων που είναι καθηλωμένες από το 1991, να προχωρά σε μείωση των τιμών!

Δεν πάω πια με όρεξη στο ιατρείο μου γιατί είμαι θυμωμένη.

Λυπάμαι που τόσα χρόνια σπουδών ξευτελίζονται από κάποιους και η ευθύνη της διάγνωσης που κουβαλώ μαζί μου μέρα νύχτα, χάνοντας πολλές φορές τον ύπνο μου, δε μετράει πουθενά.

Λυπάμαι γιατί στη χώρα που ζω δεν μπορώ να βρω το δίκιο μου.

Κυρίως λυπάμαι γιατί δεν μπορώ να κοιτάξω στα μάτια τα παιδιά μου και να τους υποσχεθώ ότι όλα θα στρώσουν.

Αναρωτιέμαι ποιος έχει το δικαίωμα να παίζει με τις ζωές μας;

Σήμερα ο ΕΟΠΥΥ έβγαλε την εξής ανακοίνωση:

«ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΛΗΡΩΜΕΣ:

- ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΚΑΙ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

- ΜΟΝΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΝΕΦΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΚΑΙ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

- ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟ

- ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟ»

Μήπως μπορείτε να μου πείτε να μου πείτε που είναι τα διαγνωστικά εργαστήρια;

Βγείτε και πείτε στον κόσμο την αλήθεια: Εμείς πληρώνουμε από την τσέπη μας τις εξετάσεις τους αλλά δυστυχώς σε λίγο δεν θα υπάρχουμε!

Συγχαρητήρια! Καταφέρατε να μας οδηγήσετε στην καταστροφή!"

Πηγή: pheme.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου