Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Τα αλβανικά κομμούνια ζητούν την τοποθέτηση αγάλματος του αιμοσταγή δικτάτορα της Αλβανίας Ενβέρ Χότζα που σκότωσε, φυλάκισε και έστειλε εξορία χιλιάδες Έλληνες της Βορείου Ηπείρου...!!!


Την τοποθέτηση του αγάλματος του αιμοσταγή δικτάτορα Ενβέρ Χότζα, το οποίο γκρέμισαν στις 22 Φεβρουαρίου 1991 ομάδες φοιτητών που διαδήλωναν στα Τίρανα ζητώντας Δημοκρατία, ζήτησε το Αναδιοργανωμένο Κόμμα Εργασίας της Αλβανίας.


Ο επικεφαλής του κόμματος, Marko Dajti, είπε ότι «του Χότζα του αξίζει ένα άγαλμα σε κεντρική πλατεία των Τιράνων, γιατί αυτός είναι ο ήρωας του έθνους».

Στην επιστολή του προς το Δημοτικό Συμβούλιο των Τιράνων, ο πρόεδρος του κομμουνιστικού κόμματος, Marko Dajti αναφέρει: «Το άγαλμα του Ενβέρ Χότζα, στα πλαίσια των θερμών συζητήσεων σχετικά με την κομμουνιστική περίοδο, πιστεύουμε ότι θα ήταν μια στιγμή προβληματισμού και πραγματικής ισορροπίας όλης της αλβανικής κοινωνίας με το παρελθόν». 

Σε δηλώσεις του στην «Gazeta Shqiptare» σημειώνει ότι «αν οι δημοτικοί σύμβουλοι απορρίψουν το αίτημά του», τότε αυτός «θα αρχίσει τις εργασίες για τη συλλογή υπογραφών για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την τοποθέτηση αγάλματος του Ενβέρ Χοτζα σε κεντρική πλατεία της αλβανικής πρωτεύουσας». 

Τονίζει μάλιστα ότι «οι πολιτικοί δεν θα έκαναν αυτά που κάνουν σήμερα, δεν θα έκλεβαν τόσο πολύ (!) όσο κλέβουν σήμερα, επειδή θα φοβούνταν ακόμη και τη σκιά του» και ταυτόχρονα υπενθυμίζει πως «ο Ενβέρ Χότζα, τους πολιτικούς που ξεπερνούσαν τα 90 κιλά τους έστελνε στο ορυχείο για να βγάλουν χρώμιο για την Αλβανία. Αυτό, θα φόβιζε και τους πολιτικούς σήμερα», είπε ο θαυμαστής του αιμοσταγή δικτάτορα της Αλβανίας, ο οποίος σκότωσε, φυλάκισε και έστειλε στην εξορία χιλιάδες Έλληνες της Βορείου Ηπείρου.  
aftonomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου