Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Τί γίνεται με τα ΕΑΣ;


Σε συνεχείς παρεμβάσεις στην διοίκηση των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων έχει προχωρήσει η κυβέρνηση, με αποτέλεσμα την προβληματική λειτουργία του Οργανισμού. Όπως αναφέρεται, σε διάστημα μόλις δύο μηνών η διοίκηση του ΕΑΣ έχει αλλάξει χέρια τρεις φορές, με αποτέλεσμα να παρουσιάζει εικόνα πλήρους διάλυσης.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το « Έθνος», μετά από απόφαση του υπουργείου Οικονομικών στις 21 Φεβρουαριου τοποθετήθηκε ο Κωνσταντίνος Πιλάλης, τον οποίο διαδέχθηκε μια εβδομάδα αργότερα ο πτέραρχος Παναγιώτης Μανούσος. Όπως αναφέρει όμως η εφημερίδα, οι «γαλάζιες» μετακινήσεις δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς ο κ. Μανούσος μετακινήθηκε σε άλλον τομέα και ως αντικαταστάτης του, προορίζεται ο ναύαρχος Γιάννης Δεμίρης.

Οι συνεχείς αλλαγές στη διοίκηση του ΕΑΣ, έχουν ως αποτέλεσμα ο οργανισμός να υπολειτουργεί, καθώς όπως αναφέρεται η ΔΕΗ απειλεί ότι θα κόψει το ρεύμα, ενώ η εταιρείαςφύλαξης των αποθηκών με τα πυρομαχικά, απειλεί να αποχωρήσει καθώς δεν πληρώνεται.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

1 σχόλιο:

  1. ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΘΛΙΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΗ ΣΑΜΑΡΑ. ΕΤΣΙ ΓΑΛΑΖΙΑ ΜΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ, ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ ΜΟΥ, ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΣΑΣ. ΠΑΛΙΟΠΟΥΤΑΝΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή