Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Μογγολικές προκλήσεις στο Αιγαίο!Δοκιμάζονται οι αντιαεροπορικές μας ετοιμότητες..

Μισή ντουζίνα Τούρκικα μαχητικά και χθές στο Αιγαίο ...ενώ παρέμενε πάντα σε ρόλο προστασίας το Τούρκικο ζεύγος των οπλισμένων F-16 πετώντας λίγο  ψηλότερα !


Ελληνικά μαχητικά  αναχαίτισαν τα Τούρκικα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έγινε δοκιμή και ενεργοποίηση Αντιαεροπορικών όπλων της Ελληνικής Αεράμυνας με πλήρη μυστικότητα ...

Αν και οι επιτελείς του ΓΕΕΘΑ μιλάνε για συνηθισμένες παραβιάσεις-παραβάσεις και ότι η Αυξημένη επιφυλακή της Αεράμυνας είναι στα προβλέψιμα ...τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται !  

Αν υπολογίσουμε ότι οι ξαφνικές ενεργοποιήσεις της Αεράμυνας με εντολή του Α/ΓΕΕΘΑ σε άγνωστο χρόνο  εκτός αυτών που έγιναν γνωστοί ,δείχνει ότι στο ΓΕΕΘΑ δεν πήγαν διακοπές και είναι σε  πλήρη ετοιμότητα ... και οι ετοιμότητες σε παράκτιες συστοιχίες  της Α/Α της Ελλάδος είναι σε μεγάλη ετοιμότητα !



Σίγουρα  πάντως δεν έχει σχέση με την κατάσταση της Συρίας ,αφού ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωσταράκος δεν έχει κρύψει ποτέ ότι δεν πρόκειται να αφήσει να μας πιάσουν  στον ύπνο και ούτε να  μας πάρουν ''την τηλεόραση'' όπως χαρακτηριστικά είπε μιλώντας σε στελέχη των Ε.Δ !


ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ    : 1 (6 Α/Φ)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ  : -
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ     : 6
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ      : 2
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ     : 1
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ    : 2
ΕΜΠΛΟΚΕΣ       : -
ΠΕΡΙΟΧΗ           : ΒΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΚΕΝΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ

Όλα τα αεροσκάφη αναχαιτίστηκαν και αναγνωρίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου