Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Είναι γελοίοι..Είναι τραγικοί..Νέα πρόκληση των σκοπιανών.

Οι γραφικοί και συνάμα προκλητικοί γιαλαντζί Μακεδόνες των Σκοπίων έκαναν πάλι την...εξυπνάδα τους: Η πινακίδα βρίσκεται κοντά στη Στρούγκα και γράφει:..

Belgrade (SRB) δηλαδή Σερβία, 637 km
Sofia (BG) δηλαδή Βουλγαρία, 452 Km
Solun (MK) (!!!!!), δηλαδή Θεσσαλονίκη σημασμένη ως "ΜΚ" που είναι το διεθνές σήμα πινακίδων Ι.Χ. όπως και Voden (Έδεσσα) και Lerin (Φλώρινα) πάλι με Σλαβομακεδονικές ονομασίες.
Οι άνθρωποι είναι αμετανόητα γελοίοι και μας κατέκτησαν με το νου τους.
Τι διαπραγματεύσεις να κάνεις μ΄ αυτούς, τους τόσο προκλητικούς γείτονες;
Υ.Γ.Σύμφωνα με το taxalia το μήνυμα έφτασε ήδη στα Σκόπια και σύμφωνα με πληροφορίες μας ξεκινά το σβήσιμο των προκλητικών MK.


Πηγή

3 σχόλια:

  1. Νά ανέβει ό Παναγιώταρος επάνω στά σύνορα καί νά καρπαζώνει τά γυφτοσκοπιανά σκουπίδια. Ή μαλακία έχει καί όρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΒΕΝΙΖΕΛΕ... ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ?
    ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΜΟΝΟ ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΑ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ?

    ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΘΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟΥΣΑΝ?

    ΑΝΤΕ ΡΕ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΕΣ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ... ΑΝΤΕ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΜΑΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΕΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ.... ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ??

    ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΤΑ ΑΝΕΧΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΡΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ???

    ΑΗ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΑΛΑΚΑ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΕ- ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ (ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΒΕΒΑΙΑ).... ΑΝΤΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ..... ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανωνυμε 2:23 μη δεις αντρα με γοβα και ζαρτιερα κατευθειαν να πεις δεν εχει @@ Τωρα οσον αφορα τους σκοπιανους,αν ημασταν σοβαροι σαν λαος δεν θα υπηρχαν προ πολλου.Οι προγονοι μας θα μας βλεπουν απο ψηλα και θα μας φτυνουν και οχι για να μη μας ματιασουν... Δυστυχως δεν υπαρχουν πια Αλεξανδροι,Λεωνιδες,Κωλοκοτροναιοι και Μποτσαραιοι!Το υποτιθεμενο μελλον της χωρας οι φοιτητες οταν ερωτηθησαν τι θα προτιμουσαν,ελευθεροι και με κοπους και θυσιες η καλοπεραση και σκλαβια;Απαντησαν το δευτερο.Απο εκει να καταλαβεις!Ελσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή