Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Κυνική Μέρκελ : Δεν έπρεπε να μπεί στην ευρωζώνη η Ελλάδα..

Η γερμανίδα καγκελάριος Μέρκελ σε συγκέντρωση μπροστά σε 1.000 υποστηρικτές της είπε ότι η «Η Ελλάδα δεν θα έπρεπε να μπει στο ευρώ». Μάλιστα για να καλύψει την εξοντωτική πολιτική που εφαρμόζει για την «διάσωση» της Ελλάδας μετατόπισε τις ευθύνες στον προκάτοχό της καγκελάριο Σρέντερ. Χαρακτηριστικά είπε: «Ο καγκελάριος Σρέντερ δέχτηκε την είσοδο της Ελλάδας και αποδυνάμωσε το Σύμφωνο Σταθερότητας. Και οι δύο αποφάσεις ήταν θεμελιωδώς λανθασμένες και ήταν η αφετηρία για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σήμερα».
Από αυτή την δήλωση προκύπτει ότι οι γερμανοί τοκογλύφοι γνώριζαν (αφού δέχθηκαν) τις αλχημείες του Σημίτη και της τότε κυβέρνησης του Πασόκ για τα λογιστικά κόλπα και την καταστροφική είσοδό της Ελλάδας στην ευρωζώνη. Βασικό κριτήριο για την ένταξη των χωρών στην ευρωζώνη ήταν το έλλειμμα να μην ξεπερνά το 3%. Όμως όπως ομολόγησε το 2012 στην Εξεταστική επιτροπή της Βουλής ο υπουργός Οικονομικών -αλλά τότε σύμβουλός του- Φίλιππος Σαχινίδης η χώρα έκρυψε τα ελλείμματά της για να μπει στην ευρωζώνη το 2001 με αποτέλεσμα να αρχίσουν από τότε όλα τα δεινά. Το έλλειμμα κινούνταν πολύ πιο πάνω από το όριο του 3% όπως και το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών. Το Πασοκ του Σημίτη «μαγείρεψε» τους αριθμούς λέγοντας ψέματα για την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας ώστε για να βάλει τη χώρα στην ΟΝΕ με πήλινα πόδια.
Οι διεργασίες είχαν αρχίσει από το 1998 όταν ο Σημίτης ανακοινώσε την υποτίμηση της δραχμής κατά 14%, προκειμένου η χώρα να ενταχθεί στο μηχανισμό στήριξης ισοτιμιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Έτσι άνοιξε ο δρόμος για την είσοδο της χώρας στην ευρωζώνη με γερμανικούς όρους και «ευλογίες». Μπορεί ο πρώην καγκελάριος Σρέντερ να τα αρνείται όμως η Μέρκελ το παραδέχτηκε. Τότε ξεκίνησαν μαζικά οι βαλίτσες με το μαύρο χρήμα της Siemens, η δράση τύπων σαν τον Τσουκάτο, τον Μαντέλη, τον Άκη, τον Γιάννο, τον Χριστοφοράκο και οι «δουλειές» με την Goldman Sachs. Τότε κάπου αναλάβαμε τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, με διπλάσιο κόστος (ο Σημίτης το καυχιόταν) από αυτούς στο Σύδνεϋ το 2000.
Σημειώνουμε ότι ο τέως καγκελάριος της Γερμανίας Σρέντερ μετά την αποχώρηση του από την πολιτική σκηνή βρέθηκε όλως τυχαίως να εργάζεται σαν σύμβουλος της επενδυτικής τράπεζας Ρόθτσιλντ με αντικείμενο την προώθηση της δραστηριότητας της στην Ανατολική Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. Σήμερα σύμφωνα με την Wikipedia είναι πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Nord Stream AG, αφού προσλήφθηκε ως παγκόσμιος διαχειριστής από την επενδυτική τράπεζα Ρόθτσιλντ.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου