Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Έτσι μας αντιμετωπίζουν!Γεωργιάδης σε αγανακτισμένο πολίτη : " Έλα στον πραγματικό κόσμο..."

Συνομιλία με έναν πολίτη είχε στο χώρο της Διεθνούς Εκθέσεως ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης. 

Ο πολίτης ήταν εξοργισμένος και ήθελε να μιλήσει με τον υπουργό για πρόβλημα που αντιμετωπίζει με ένα φάρμακο.
«Έλα στον πραγματικό κόσμο. Δεν λύνονται εδώ τα προβλήματα» είπε ο κ. Γεωργιάδης, προσπαθώντας να τον ηρεμήσει και του έδωσε την κάρτα του για να επικοινωνήσει μαζί του.
«Δύo χρόνια υποφέρω. Ήμουν νοικοκύρης κι έγινα ζητιάνος» απάντησε ο ίδιος.

 Δείτε το βίντεο


thestival.gr
eglimatikotita.gr


Σχόλιο Πελασγού : Αυτό που δεν μπορεί ή δεν θέλει να καταλάβει ο υπουργός είναι ότι ο αγανακτισμένος λαός δεν το κρίνει και δεν τον βλέπει μόνο ως υπεύθυνο για το χώρο της υγείας...Ο Γεωργιάδης αποτελεί βασικό τμήμα της μνημονιακής πολιτικής, που μας έφερε σε τόσες αυτοκτονίες και στο ξεπούλημα που προωθεί η τραγική κυβέρνηση των προθύμων..

1 σχόλιο:

  1. Πόσο κακομοίρης είναι ό κύριος μέ τό καπελάκι! Αυτά βλέπουν τά καθάρματα καί μάς παίζουν στά δάκτυλα. Πώς νά μάς πάρουν σοβαρά? Πήγε στόν βρωμοπροδότη κολομπουμπούκο νά τού παραπονεθεί, καί άκουσε καί τά ρέστα του από πάνω. Άνθρωπέ μου, όταν απέναντί σου έχεις τόν λύκο κάθεσαι καί τού παραπονιέσαι γιατί λύκε κακέ μού τρώς τίς κότες μου? Κάθεσαι απέναντι σέ έναν βρωμοπροδότη λύκο, νά κάνεις διάλογο? Ή εισαι αποφασισμένος καί τού καρφώνεις ένα μαχαίρι στό λαιμό καί γίνεσαι ήρωας, ή τό βουλώνεις καί τόν βρίζεις από μακρυά. Απίστευτο επίπεδο! Δέν θέλει νά καταλάβει ό κόσμος μέ τί λύκους έχουμε νά κάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή