Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Η Εκκλησία δίνει χωράφια προς καλλιέργεια και αξιοποίηση..

Σε μια δύσκολη περίοδο για πολλούς πολίτες, η Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου, κατόπιν αποφάσεως του μητροπολίτη κ. Ανδρέα Νανάκη και σε συνεργασία με τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ.Δεικτάκη και τον δήμαρχο Βιάννου Παύλο Μπαριτάκη, ξεκίνησε τις διαδικασίες για να παραχωρηθούν στην περιοχή της Βιάννου συνολικά 400 στρέμματα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη και θέλουν να καλλιεργήσουν τη γη.

«Αρχικά είναι αξιοποιήσιμα τα πρώτα 150 στρέμματα και στην συνέχεια θα δοθούν και τα άλλα. Έχουμε ήδη βρει ανθρώπους που θέλουν χωράφια και οι διαδικασίες θα ολοκληρωθούν σύντομα» τόνισε ο κ.Μπαριτάκης που εξήρε την απόφαση του μητροπολίτη και της Εκκλησίας να δώσει τις εκτάσεις.


cretalive
http://www.stoxos.gr/2013/09/blog-post_8163.html

1 σχόλιο:

  1. Αρκεί κύριε μητροπολίτη ή γή πού θά δώσετε νά πάει σέ Ελληνικά χέρια αποκλειστικά. Μήν μάθουμε τίποτα λαμογιές ότι τά δίνεται σέ λαθροεισβολείς θά γίνει χαμός. Αυτή ή ιστορία πάντως δέν μού αρέσει. Μακάρι νά κάνω λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή