Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Σχολικά είδη μαζεύει ο Μητροπολιτικός Ιερός Ναός Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως για να τα μοιράσει σε συμπολίτες μας..

Εν όψει της ενάρξεως του σχολικού έτους, ο Μητροπολιτικός Ιερός Ναός Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως συγκεντρώνει σχολικά είδη: τσάντες & κασετίνες, τετράδια, είδη γραφής, ζωγραφικής και χειροτεχνίας καθώς και σχολικά βοηθήματα. Τα είδη αυτά μπορεί να είναι είτε καινούρια είτε μεταχειρισμένα αλλά σε καλή κατάσταση.
Ο Ιερός Ναός προβαίνει σε αυτή την κίνηση για 2η χρονιά, ανταποκρινόμενος στις ανάγκες πολλών οικογενειών που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην προμήθεια των απαραιτήτων ώστε να ξεκινήσουν οι μαθητές τη νέα σχολική χρονιά με αξιοπρέπεια και με χαμόγελο.
Η συγκέντρωση των ειδών θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του Φιλανθρωπικού Προγράμματος «Το Καλάθι του Πτωχού Αδελφού», δηλαδή κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 5.30-7.30 καθώς και καθημερινά στο Γραφείο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού, επί της Πλατείας Αγίου Βασιλείου.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου