Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Η φτωχοποίηση της Ελλάδος προχωράει με γοργούς ρυθμούς - συνάνθρωποί μας ζούν σε σπηλιές!

Να πώς κατήντησαν τους Έλληνες οι ανύπαρκτοι πολιτικοί… Τα μέτρα λιτότητας που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση και η εκρηκτική ανεργία οδηγούν πλέον πολύ μεγάλους αριθμούς άστεγων συμπολιτών μας να ζουν.. σε σπηλιές…

Ενώ τα φαινόμενα ακραίας φτωχοποίησης του ελληνικού λαού εντείνονται μέρα με την ημέρα οι κυβερνώντες προσπαθούν να αποδείξουν και να πείσουν τους διεθνείς εταίρους «ότι το καράβι της οικονομίας στρίβει»…

Πλέον οι άστεγοι, σύμφωνα με ρεπορτάζ του presstv.com, αναγκάζονται να ζουν σε σπηλιές των βουνών της Αττικής στο βόρειο τμήμα της πρωτεύουσας:

«Σήμερα βρήκα φαγητό από τα σκουπίδια έξω από το σουπερμάρκετ, όπως κάνουν και πολλές ακόμη οικογένειες. Δεν είμαι η πρώτη ούτε η τελευταία που ζω υπό αυτές τις συνθήκες», ομολόγησε μία άστεγη γυναίκα που ζει σε σπηλιές της περιοχής.

Ακόμη ένας άστεγος δήλωσε: “Σε μία σπηλιά βρίσκεις καταφύγιο από το κρύο. Είναι καλύτερα από το να ζεις σε κάποιο παγκάκι ή στο δρόμο, αλλά δεν παύει να              αποτελεί  μία πολύ δυστυχισμένη  πτυχή της ζωής” 

Παράλληλα, τα επίσημα στατιστικά της ΕΛ.ΣΤΑΤ δείχνουν ότι η επίσημα καταγεγραμμένη ανεργία έφθασε στο 27,6 τοις εκατό τον Ιούλιο από το 27,5 τοις εκατό για τον μήνα Ιούνιο.

H ΕΛ.ΣΤΑΤ ανακοίνωσε τις προηγούμενες ημέρες (10 Οκτωβρίου) ότι 1,36 εκατομμύρια άνθρωποι ήταν άνεργοι για τον μήνα Ιούλιο, περίπου 10 τοις εκατό υψηλότερο ποσοστό από ό,τι για τον ίδιο μήνα του έτους 2012.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου