Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Αποκαλύπτεται σιγά - σιγά το "κουβάρι" αγοραπωλησιών βρεφών!

Οι καταιγιστικές εξελίξεις που πυροδότησε η ιστορία της μικρής Μαρίας έχει προκαλέσει "βροχή" τηλεφωνημάτων στην Ελληνική Αστυνομία για καταγγελίες για ζευγάρια που ξαφνικά απέκτησαν παιδιά.
Μία από αυτές τις καταγγελίες αφορούσε ένα ζευγάρι, το οποίο και συνελήφθη γιατί όπως φαίνεται προχώρησαν σε παράνομη αγοραπωλησία βρέφους από τσιγγάνους στην περιοχή των Άνω Λιοσίων.

Το συγκεκριμένο ζευγάρι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν άτεκνο και ήρθε σε επαφή μέσω τρίτων με μία τσιγγάνα από τον καταυλισμό στα Άνω Λιόσια. Λίγες μέρες μετά απέκτησε ένα βρέφος λίγων μηνών πριν από οκτώ μήνες έναντι 4.000 ευρώ.


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα συνελήφθη την Τετάρτη στα Άνω Λιόσια και το πρωί παραδόθηκε και ο άντρας της, ενώ περισσότερα στοιχεία θα προκύψουν από την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Το βρέφος βρίσκεται αυτή την στιγμή στο  νοσοκομείο Παίδων προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις DNA. Αξίζει να σημειωθεί ότι όσο και παράνομη να είναι αυτή η ενέργεια του ζευγαριού, θα πρέπει κάποιος να αναλογιστεί και το δράμα που βίωναν θέλοντας απεγνωσμένα να αποκτήσουν ένα παιδί. 


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου