Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Μητέρα Αλέξανδρου Γέροντα : "Δεν θα άντεχα να χάσω κι άλλο παιδί.."

Σε τηλεοπτική εκπομπή μίλησε η μητέρα του Αλέξανδρου Γέροντα, ο οποίος από χθες δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή μετά την δολοφονική επίθεση στο Νέο Ηράκλειο στην οποία νεκροί έπεσαν δύο νεαρά μέλη της Χρυσής Αυγής.
«Μ ε δύο χειρουργεία προσπάθησαν να κρατήσουν στη ζωή το παιδί μου. Ο Αλέξανδρος αυτή την ώρα δίνει μεγάλη μάχη. Εύχομαι ο Θεός να το προστατέψει. Να το λυπηθεί για να ζήσει, να χαρεί κι αυτός ως πατέρας. Δεν έχει χαρεί το παιδάκι του», είπε η μητέρα του 29χρονου.
«Να προσευχηθούμε ο Αλέξανδρος να γίνει καλά. Να μην ξαναγίνουν τέτοια γεγονότα. Έχω χάσει και ένα γιο 28 χρονών από μεσογειακή αναιμία. Δεν θα άντεχα να χάσω κι άλλο παιδί», είπε η κ. Όλγα.


Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Θυμάμαι καί τίς δηλώσεις τών γονιών τού Φύσσα όλο μίσος καί εμπάθεια, έν αντιθέσι μέ τήν μητέρα τού Αλέξανδρου. Τεράστια διαφορά! Ό Θεός νά κάνει τό θαύμα του στό παλληκάρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή