Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Πόσο αθώο είναι το WiFi;Καθόλου, σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες!

99 τοις εκατό του πληθυσμού (στατιστικά που αφορούν κυρίως τις Η.Π.Α) συνεχίζει να χρησιμοποιεί ασύρματα μόντεμ WiFi και έτερες συσκευές ασύρματων δικτύων δίχως δεύτερη σκέψη. Πάντως, ένας ολοένα αυξανόμενος αριθμός ατόμων εγείρει έντονες ανησυχίες σχετικά με τους κινδύνους που εγκυμονεί για την υγεία η χρήση αντίστοιχων τεχνολογιών.
Ο Didier Bellens συγκαταλέγεται ανάμεσα στην ομάδα αυτών των ανθρώπων. Το στοιχείο, όμως, που καθιστά τον Bellens «διαφορετικό» από τους υπόλοιπους πολίτες είναι ότι διοικεί την Belgacom, τουτέστιν την μεγαλύτερη εταιρία τηλεπικοινωνιών στο Βέλγιο. Οι ενστάσεις και οι ανησυχίες του είναι τόσο μεγάλες, ώστε επέλεξε να εργάζεται δίχως την εγκατάσταση ασύρματου δικτύου στο γραφείο του, ενώ έχει αποκλείσει την χρησιμοποίηση κινητού τηλεφώνου – λαμβάνοντας κλήσεις μονάχα στην εταιρική τηλεφωνική γραμμή.
Τι γνωρίζει ο Bellem για τα ασύρματα δίκτυα;
Ίσως θα νομίζαμε ότι ο Bellens, ως πρόεδρος της Belgacom θα επέλεγε (ίσως τεχνηέντως;) να μην εκφράζεται τόσο ανοιχτά σχετικά με τους κινδύνους που εγκυμονεί για την ανθρώπινη υγεία η χρήση των ασύρματων τεχνολογιών και των κινητών τηλεφώνων – αντιθέτως, δεν διστάζει να ενημερώνει με πυγμή τους συναδέλφους και οικείους του σχετικά με τα εν λόγω ζητήματα και ειδικότερα τη νεολαία. Όπως εξηγεί ο ίδιος ο Bellens – “κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι προτιμότερο να χρησιμοποιούνται ακουστικά αντί για GSM” – «Τα ραδιοκύματα είναι επικίνδυνα. Τη νύχτα, είναι προτιμότερο, να απενεργοποιείται το ασύρματο μόντεμ»
Είναι υπαρκτοί οι κίνδυνοι από τη ραδιενέργεια που εκπέμπουν τα ασύρματα δίκτυα;

Οι ισχυρισμοί του Bellens δεν είναι αβάσιμοι και δίχως επιστημονική τεκμηρίωση. Στις αρχές του έτους 2011, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας - World Health Organization (WHO) κατηγοριοποίησε τη ραδιενέργεια που εκπέμπεται από συσκευές όπως τα κινητά τηλέφωνα και τα ασύρματα μόντεμ WiFi ως “Πιθανά Ένοχη για Καρκινογένεση στον Άνθρωπο - 'Possible Human Carcinogen'   (Class 2B).


Το 2007, η Ομάδα Εργασίας BioInitiative προχώρησε σε ανασκόπηση επιστημονικών μελετών με χρονικό δείγμα 30 ετών που τεκμηριώνουν τις βιο-επιδράσεις και τα ανεπιθύμητα αποτελέσματα στην υγεία από την έκθεση του ανθρώπου στα συγκεκριμένα ηλεκτρομαγνητικά πεδία (electromagnetic field – EMF). Η Ομάδα Εργασίας Bioinitiative συμπέρανε ότι «τα υφιστάμενα όρια δημόσιας ασφαλείας είναι ανεπαρκή». Η πρόσφατα δημοσιευμένη έκθεση της Bioinitiative (έτος έκδοσης 2012) – που συγγράφηκε από 29 ανεξάρτητους επιστήμονες από ολόκληρο τον κόσμο - αναφέρει ότι πλέον η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη από αυτή που η ομάδα εργασίας είχε «βρεί» για το 2007.


Πόσο επικίνδυνη είναι η ραδιενέργεια μικροκυμάτων που εκπέμπεται από τα WiFi;


Τα επίπεδα ραδιενέργειας που εκπέμπονται από τα ασύρματα μόντεμ – τεχνολογίας WiFi είναι πράγματι χαμηλά. Το πρόβλημα, όμως, έγκειται στην φύση των συγκεκριμένων ηλεκτρομαγνητικών πεδίων. Οι ανησυχίες και ο προβληματισμός σχετικά με την χρησιμοποίηση τεχνολογίας Wi-Fi έχουν ως επίκεντρο τις ανακαλύψεις που πραγματοποίησε η Δρ. Magda Havas από το Πανεπιστήμιο Trent.

Η Δρ. Havas ανακάλυψε ότι όσοι βρίσκονται σε περιβάλλον όπου χρησιμοποιούνται τεχνολογίες ασύρματων δικτύων υποφέρουν από:



•  Πονοκεφάλους 
•  Ζάλη
•  Αίσθημα αποσυντονισμού 
•  Μεγάλη αύξηση των καρδιακών παλμών 
•  Καρδιακή Αρρυθμία 
•  Κόπωση, ναυτία και μούδιασμα 

Έρευνες έχουν δείξει ότι η έκθεση σε τεχνολογία WiFi ενοχοποιείται για:

• Όξυνση της καρκινικής ανάπτυξης 
• Πρόκληση μόνιμων βλαβών στο DNA
• Θέτει σε κίνδυνο την ομαλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος 
• Επιδρά αρνητικά στην ανδρική γονιμότητα επηρεάζοντας τα σπερματοζωάρια.


Πηγή

2 σχόλια:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=zFsyCe-KN_o&list=UU9_1_MafTj2V-cOQ_WcRFtA

    Μάθετε την αλήθεια για την επικινδυνότητα του Wifi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα ηταν φυσικα πολυ καλο εκει που λες "Έρευνες έχουν δείξει ότι η έκθεση σε τεχνολογία WiFi ενοχοποιείται για" να παρεθετες και λινκ με τις "ερευνες" γιατι παντου λενε : Υπαρχουν ερευνες που λενε αυτο και αλλου Δεν υπαρχουν ερευνες που εχουν αποδειξει οτι βλαπτει... Βγαλε ακρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή