Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Αγώνας με τον χρόνο για την τολμηρή Εισαγγελέα που θέλει να αναιρέσει την αθώωση των 42 για το Χρηματιστήριο!

Αίσθηση έχει προκαλέσει η δήλωση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ευτέρπης Κουτζαμάνη, πως «είναι πρόκληση η απόφαση» αθώωσης των 42 για το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου.
Όπως αποκάλυψε η ίδια έχει ζητήσει να της παραδώσουν την απόφαση μόλις αυτή καθαρογραφεί, ώστε να προχωρήσει στην αναίρεσή της το συντομότερο δυνατό.

«Θέλω να δω το σκεπτικό των δικαστών... Δεν γνωρίζω τα στοιχεία επί των οποίων βασίστηκαν για να εκδώσουν την απόφασή τους και θέλω να τα μελετήσω και εγώ. Διότι οι εισαγγελείς οι οποίοι διενέργησαν την κύρια ανάκριση και με τους οποίους επικοινώνησα, μου ανέφεραν ότι υπήρχαν στοιχεία στη δικογραφία τα οποία στοιχειοθετούσαν τις κατηγορίες», πρόσθεσε.

Βέβαια, το κακό στην υπόθεση, σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα, είναι πως θα χρειαστεί τουλάχιστον έξι μήνες για να καθαρογραφεί η απόφαση, που σημαίνει ότι θα περάσει στα χέρια της κ. Κουτζαμάνη εντός του 2014.

Για το ίδιο διάστημα όμως «τρέχει» ο χρόνος και για την παραγραφή των αδικημάτων, αφού για αδικήματα αυτού του είδους ο χρόνος παραγραφής είναι 15 χρόνια και ήδη έχουν περάσει τα δεκατέσσερα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου