Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Πρέσβης των ΗΠΑ για Τουρκία : "Έρχεται το τέλος της αυτοκρατορίας"

Στο στόχαστρο των τουρκικών μέσων ενημέρωσης βρίσκεται ο Αμερικανός πρέσβης στην Τουρκία, Frances Ricciardone

Ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα, Φράνσις Ρικιαρντόνε, φέρεται να είπε : « Θα δούμε την κατάρρευση της αυτοκρατορίας», στους πρέσβεις της ΕΕ, σε μία πρόσφατη συνάντηση, στην οποία δήλωσε ότι είχε προειδοποιήσει την κυβέρνηση της Τουρκίας για την παραβίαση που κάνει στο εμπάργκο κατά του Ιράν, μέσω της τράπεζας HalkBank, όπως ισχυρίζεται η καθημερινή εφημερίδα Akşam (απογευματινή), γράφει το πρακτορείο Doğan.


Οι δωροδοκίες και η διαφθορά έχει συνδεθεί με την λειτουργία  των ΗΠΑ στην Τουρκία και συγκεκριμένα με τον πρέσβη στην Άγκυρα, Ρικιαρντόνε.

Ο Αμερικανός πρέσβης, γράφει το δημοσίευμα, ωστόσο, αντέδρασε σε παρόμοια δημοσιεύματα και τα χαρακτήρισε ως ‘συκοφαντίες’ που έχουν σκοπό να βλάψουν τις σχέσεις των δύο χωρών.


The Hellenic Information Team
http://www.echedoros-a.gr/2013/12/blog-post_931.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου