Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΜΟΝΗ!ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΤΣΑΜΗΔΕΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!

Ο επικεφαλής του κόμματος των Αλβανοτσάμηδων – PDIU, Σπετίμ Ίντριζι, επισκέπτεται την Άγκυρα, μετά από πρόσκληση του Αντιπροέδρου του κυβερνώντος κόμματος της Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης- ΑΚ, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Η επίσκεψη –σύμφωνα με το αλβανικό δημοσίευμα- αποτελεί ένα σημαντικό πρώτο βήμα για την καθιέρωση συνεργασίας μεταξύ του αλβανικού κόμματος PDIU και του τουρκικού ΑΚ.

Ο Ίντριζι δήλωσε ότι οι Αλβανοί είναι ευγνώμονες προς το τουρκικό κράτος και τους πολίτες του, για την μεγάλη βοήθεια που προσέφεραν στους Αλβανοτσάμηδες που εκτοπίστηκαν το 1923 στην Τουρκία.

Παράλληλα, ο αναπληρωτής επικεφαλής του ΑΚ, Τσαβούσογλου, εγγυήθηκε (αλβανικά ‘garantoi ‘) στον Ίντριζι ότι θα έχει την βοήθειά τους, στην προσπάθεια επίλυσης του ζητήματος των τσάμηδων, σημειώνει το δημοσίευμα.

Απόδοση: Βαλκανικό Περισκόπιο

newsbomb.gr
Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Τουρκαλβανοί ίδιοι εχθροί τής πατρίδος μας πολύ πρίν τήν επανάσταση τού 1821. Τίποτα δέν άλλαξε από τότε. Αλλά ποιός διαβάζει ιστορία σήμερα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή