Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Καλύτεροι..φίλοι των Σκοπιανών οι τούρκοι!

Σύμφωνα με την εφημερίδα του Βελιγραδίου «Vecernje Novosti».
Στην ερώτηση «ποιά χώρα είναι η πιο φιλική για τα Σκόπια» το 16% των ερωτηθέντων απάντησε πως είναι η Τουρκία, ενώ το 12,2 % είπε η Σερβία.


Σύμφωνα με την εφημερίδα του Βελιγραδίου «Vecernje Novosti» οι Σκοπιανοί θεωρούν «καρδιακούς» τους φίλους τους Τούρκους.

Συγκεκριμένα, βάσει δημοσκοπήσεως στην ερώτηση «ποιά χώρα είναι η πιο φιλική για τα Σκόπια» το 16% των ερωτηθέντων απάντησε πως είναι η Τουρκία, ενώ το 12,2 % είπε η Σερβία.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Γερμανία βρίσκονται, επίσης, στις χώρες που θεωρούν πως έχουν φίλους οι Σκοπιανοί με 8,2% και ακολουθεί η Αλβανία με 5,8%.

Όσον αφορά στην παγκόσμια σφαίρα ανεξάρτητα από την σχέση με τα Σκόπια, οι Σκοπιανοί έχουν την καλύτερη γνώμη για την Γερμανία με 14,5% και ακολουθούν οι ΗΠΑ με 11,2%, η  Ελβετία με 9,7%, η Τουρκία με 6,9% και η Αλβανία με 4,5%.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου