Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Ποιές οι πιθανότητες η οικονομική κρίση να μετουσιωθεί σε εθνική;

Όσο ο καιρός περνάει , οι δυσκολίες αυξάνονται αντί να μειώνονται και η κοινωνία βράζει, τόσο φαίνεται πως τα δύσκολα ίσως έρχονται..Βλέπουμε επίσης πως με πρόσχημα ή όχημα την κρίση, οι "φωστήρες" προσπαθούν να περάσουν οικτρά νομοθετήματα και πράγματα που φάνταζαν αδιανόητα παλαιότερα. Έτσι, βλέπουμε το πλαστικό χρήμα να προσπαθεί να επιβληθεί για τις συναλλαγές, καταργώντας ει δυνατόν το χρήμα, αντιρατσιστικά νομοσχέδια που έχουν ως στόχο τους Έλληνες τους αντιφρονούντες με το καθεστώς, μία άνευ προηγουμένου επίθεση στην θρησκευτική ευλάβεια και τα εθνικιστικά ένστικτα των Ελλήνων..

Όλα αυτά μόνο τυχαία μπορούμε να πούμε ότι είναι. Οι παντοκράτορες θέλουν τους λαούς άναιμους, χωρίς νεύρο, ζωή, επιθυμία, χωρίς ισχυρές ρίζες και πατρογονικές σκέψεις.. Οι λαοί πρέπει να χάσουν τις ιδιαιτερότητές τους για να έρθουν οι παγκόσμιοι επικυρίαρχοι να επιβάλλουν τη θέλησή τους χωρίς αντίσταση. Αχ Ελλάδα πού πάς; Πριν 30 ή 50 χρόνια, θα χε ξεσηκωθεί ο λαός αν συνέβαιναν αυτές οι πρωτοφανείς επιθέσεις στην ψυχή του Έλληνα...Και να μην ξεχάσουν οι "φωστήρες" να θέσουν ως παράνομη και την "Μεγάλη Ιδέα" που διαπότισε γενεές Ελλήνων πολιτικών και πολιτών μετά την Εθνεγερσία του 1821, να απαλείψουν από τη μνήμη του λαού κάθε μάχη που δόθηκε, κάθε πόλεμο όπου σκοτώθηκαν τούρκοι (μην ξεφεύγουμε από τις..φιλίες), κάθε τί που δεν συνάδει με τις νέες αντιλήψεις...
Και φυσικά, οι ολετήρες συμμάχους τους έχουν μονίμως σε ό,τι ισοπεδωτικό τους διαρκείς "αριστεριστές", των οποίων οι απόψεις αντίκεινται σε ό,τι έχει χρώμα Ελληνικό.

Όπως και να χει, η οικονομική κρίση, έστω και τεχνητή, πρέπει να μας ακουμπήσει όσο το δυνατόν λιγότερο στα εθνικά θέματα, να μας κάνει να επιστρέψουμε στην Πίστη, αλλά και την φιλοσοφία, την όρεξη για ζωή και δημιουργία και να μας κάνει ακόμα πιο αδελφωμένους....Αν αυτοί (όποιοι είναι αυτοί) σχεδιάζουν εμφυλιοπολεμικές καταστάσεις για τη χώρα μας, ή μιά χώρα άνευ Έλληνες, εμείς να είμαστε εδώ, με γενναία ψυχή ίση με των προγόνων μας και αντλούμε μόνο τα θετικά.

Η Ελλάδα δεν πέθανε και δεν θα πεθάνει.Μονάχα ξαποσταίνει....Ετοιμαστείτε, γιατί ο δρόμος προς τη Δόξα πλησιάζει...Να θυμάσθε πως όταν θα έχουμε φτάσει στον πάτο (και κοντεύουμε), τότε θα αρχίσει η άνοδος.Και θα είναι άνοδος πνευματικά, αληθινή, Ελληνική!


Ήγγικεν η ώρα!


Με τιμή,
Πελασγός


Κέντρο Πληροφόρησης ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου