Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

ΝΕΑ ΦΡΙΚΤΗ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ! ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΧΥΔΑΙΑ "ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ" CORPUS CHRISTI ΕΝΟΣ ΑΛΒΑΝΟΥ, ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΩΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ!



ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΘΕ ΠΙΣΤΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ!

Έτσι παρουσιάζονται οι Απόστολοι και ο Χριστός στην "παράσταση"!
Δυστυχώς η βλασφημία ξεπέρασε πλέον κάθε όριο. Την επόμενη Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2012, ανεβαίνει στο θέατροΧυτήριο επί της Ιερά Οδού 44, Γκάζι,"θεατρική παράσταση" που παρουσιάζει τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό ως έχοντα ομοφυλοφιλικές σχέσεις με τους 12 Αποστόλους!!! Η παράσταση αυτή έχει τον τίτλο Corpus Christi, δηλαδή σώμα Χριστού και θα παίζεται, σύμφωνα με το πρόγραμμά της, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή!



Υπενθυμίζουμε πως τον Ιούνιο οι συντελεστές της "παράστασης", ανάμεσά τους και ο Αλβανός σκηνοθέτης της (φωτογραφία), είχαν συλληφθεί με την κατηγορία της βλασφημίας, για να αφεθούν ελεύθεροι μετά!!!

Κι αυτό σάτιρα είναι χριστιανομάχοι;

Καλούμε κάθε πιστό Ορθόδοξο Χριστιανό να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στα υποϋποκείμενα που υβρίζουν συνεχώς την Πίστη μας!

Για όποιον...ενδιαφέρεται, ορίστε ο χάρτης με την ακριβή διεύθυνση όπου θα παιχτεί η "παράσταση":

Τηλέφωνο "θεάτρου": 210 - 34 12 313 & 6983671437

Πηγή
Το είδαμε εδώ


ΥΓ. Και για να το κάνουμε σαφές σε όλους τους φίλους, καλούμε τον κάθε Έλληνα Ορθόδοξο που θέλει να αντιδράσει σε αυτό το αίσχος να υπερασπιστεί την ηθική, εθνική και θρησκευτική αξιοπρέπεια των Ελλήνων με κάθε ΝΟΜΙΜΟ και ΥΓΙΗ τρόπο.

16 σχόλια:

  1. η περιεργια,οι ενοχες,η ελευθεριοτητα,η κενοδοξια,η φαυλοτητα,το μισος,κ.α.θα οδηγησουν πολλους ανθρωπους να δουν την παρασταση αυτη,εγω απλως λυπαμαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγω παλι δεν λυπαμαι κανεναν σ'αυτη τη ζωη. Ολοι κανουμε τις επιλογες μας και κρινομαστε. Σαν Γιωργος ειμαι πολυ μικρος ομως για να κρινω αν ο πλησιον μου ειναι ο καλος ή ο κακος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να δούμε...
    πόσοι αργόσχολοι θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να παμε, και να τους Γαμ@#$ την Παναγία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφού είσαι τόσο παθιασμένος με την Ελλάδα, γιατί δεν αφιερώνεις λίγο από το χρόνο σου σε μαθήματα Ελληνικών;
    ("επί της Ιερά Οδού";;;;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μην ανησυχείτε! Θα βάλει βόμβα ο Μιχαλολιακος στο θέατρο. Ξέρει από αυτά... Παλιά μου τέχνη κόσκινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το να ανεβάζεις ένα τέτοιο άρθρο και να δίνεις στοιχεία διευθύνσεις και ονόματα(ή στοχοποίηση με φωτογραφία) αντίκειται ενάντιο στο νόμο και σε περίπτωση που παρακωλυθεί για οποιονδήποτε λόγο η παράσταση ή δημιουργηθούν ζημίες στο κτήριο ή γενικότερα οποιαδήποτε προβλήματα δημιουργηθούν, κρατώ ψηφιακό αντίτυπο του κειμένου, ΙΡ και στοιχεία και τα στέλνω στα αρμόδια όργανα (ΔΗΕ, Ασφάλεια) ως κύριους ή και συνυπεύθυνους για την προαγωγή της βίας ως μέτρο καταστολής της ελεύθερης έκφρασης και δη της τέχνης που δεν έχει όρια. Το σχόλιο κύριε blogger κρατήστε το, σβήστε το κάντε ότι θέλετε, αλλά ότι και να κάνετε, εφόσον δημιουργηθούν προβλήματα, δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι. Δεν μπορεί ο καθένας να γράφει ότι του καπνίσει και να καταπατά προσωπικά δεδομένα. Όπως και ο παστίτσιος θα προσέλθει σε τακτική δικάσιμο, φροντίστε να είστε ο επόμενος "μάρτυρας" της πίστης σας. Καλή σας μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "...κοπρολάγνοι ψυχανώμαλοι γραικύλοι χριστιανομάχοι;" Kι αυτά στο κατηχητικό σας τα έμαθαν ή στα αρχαία; Κι όταν καλείς γενικώς και αορίστως καθένα να πάρει την ευθύνη πάνω του, με οποιοδήποτε τρόπο, χωρίς να θέτεις κανένα πλαίσιο, εσύ ανεγκέφαλε χριστιανορθόξε του εμετού αυτού που ονομάζεις blog, παίρνεις την ευθύνη του καλέσματός σου, σε περίπτωση βιαίοπραγιών; Ελλήνων Παλιγεννεσία και ξεράσματα... Κάτι τέτοιοι χριστιανοστρατόκαβλοι σαν του λόγου σας εδώ μέσα είναι που μας κρατάνε στην Ελλάδα της ντροπής του χθες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ ως γνήσιος Χριστιανός θα τους συγχωρέσω και θα συνεχίσω να αγαπώ αλλήλους, όχι μόνο εκείνους που συμφωνούν μαζί μου, και αν ξεπέσουν τόσο ώστε να με χαστουκίσουν κιόλας θα γυρίσω το άλλο μάγουλο.

    Αφού ο ίδιος ο Θεάνθρωπος μας έδειξε ότι ο δρόμος προς τον Παράδεισο και τον Θεό είναι η αγάπη και η συγχώρεση, ακόμα και όταν αυτό σήμαινε το βασανιστήριο, την σταύρωση και τον οδυνηρό θάνατο του, εγώ δεν θα προσποιηθώ ότι είμαι ανώτερος του για να κάνω κάτι διαφορετικό.

    Όποιος κάνει κάτι άλλο, απλά δεν ακολουθεί τα λόγια του Χριστού, και την υπέρτατη Εντολή που έθεσε πάνω από τις ήδη υπάρχουσες Δέκα: ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απλή ερώτηση: αν σας ενοχλεί η παράσταση γιατί απλά να ΜΗΝ πάτε να τη δείτε;

    Όπως και να έχει έχω κάνει και εγώ καταγγελία για την προφανή πρόκληση σε βία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο γέροντας Παΐσιος, εκτός από τα ανττουρκικά, που τα έβγαζε από την κοιλιά του, είχε πει κάτι σωστό:

    Το χειρότερο αμάρτημα είναι η ΚΑΤΑΚΡΙΣΗ. Όλα τα αμαρτήματα αν έχεις, αλλά αν ΔΕΝ έχεις κάνε Κατάκριση, πας στον παράδεισο. Κατάκριση δεν είναι η συκοφαντία, είναι να κατακρίνεις τον πλησίον ακόμα και για αμαρτήματα που έχει όντως κάνει.

    Φανταστείτε, εσείς με αυτά όλα τα : "κοπρολάγνοι ψυχανώμαλοι γραικύλοι χριστιανομάχοι" σας βλέπω να βράζετε στη Γέενα του Πυρός μέχρι την αιωνιότητα.


    Και απορώ, μ αυτήν την Ταγματασφαλίτικη εθνοπροδοτική ματωβαμένη συνείδησή σας, νομίζετε, ότι είσαστε χριστιανοί;

    Χιτλερικοί εθνοφυλετιστές αιρετικοί είσαστε.

    Ουστ, εις το διάκονο, ευλογημένοι.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Kateveno apo to dendro, troo thn mpanana moy kai 8a pao kai ego na diamartiri8o.
    ougk!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΚΑΤΟΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΣΧΟΛΗΘΗΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΞΙΟ ΛΟΓΟΥ,ΚΑΘΙΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ποιος τη χέζει τη πίστη σας ρε καθυστερημένα ανθρωπάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το χειρότερο αμάρτημα είναι η ΚΑΤΑΚΡΙΣΗ. Όλα τα αμαρτήματα αν έχεις, αλλά αν ΔΕΝ έχεις κάνε Κατάκριση, πας στον παράδεισο. Κατάκριση δεν είναι η συκοφαντία, είναι να κατακρίνεις τον πλησίον ακόμα και για αμαρτήματα που έχει όντως κάνει.
    ///////// Gia mena the milouse. Den iparxei xeiroteros katakritis apo emena. Ki oute ki an to antilambanomai otan to diapratto. Den ksero pos na to diorthoso. Nomizo oti ekfero tin gnomi mou, otan stin pragmatikotita katakrino tous allous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ουγκ ουγκ συντροφοι ουγκ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή