Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Ο Μητροπολίτης έριχνε τον Σταυρό στη θάλασσα και ομοφυλόφιλα ζευγάρια φιλιούνταν!

Με μία πρωτότυπη κίνηση διαμαρτυρίας  ομοφυλόφιλα ζευγάρια έδωσαν το δικό τους μήνυμα κατά τη διάρκεια της τελετής του καθαγιασμού των υδάτων στον Πειραιά, προκειμένου να …αντισταθούν στον Μητροπολίτη  Σεραφείμ που πρόσφατα απείλησε με αφορισμό όσους βουλευτές θα υπερψήφιζαν την άρση του αποκλεισμού των ομόφυλων ζευγαριών από το Σύμφωνο Συμβίωσης. Ο Σεραφείμ έχει πει επίσης ότι η ομοφυλοφιλία είναι “θανάσιμο αμάρτημα”.

Καθώς λοιπόν  ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ πετούσε τον Σταυρό στη θάλασσα,  ζευγάρια κοριτσιών και αντρών γύρισαν και φιλήθηκαν στο στόμα, ενώ μοίρασαν και σχετικά φυλλάδια υπογράφοντας αυτή τους την κίνηση.
Τα φυλλάδια έγραφαν «Η αγάπη ΔΕΝ είναι αμαρτία. «Δεν κρυβόμαστε — Δε σωπάμε — Δεν απολογούμαστε. Απαιτούμε ίσα δικαιώματα»

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Έχουν δικαιώματα τά σκουπίδια τής διαστροφής. Πόσο ακόμα ρέ καριόλες θά μάς προκαλείτε εμετό? Είναι θέμα χρόνου νά ξαναμπείτε στίς βρωμότρυπές σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή