Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Πέφτουν από τα σύννεφα τα ΜΜΕ για τους Ισραηλινούς πράκτορες στην Ουκρανία. Όταν τα λέγαμε είμασταν συνωμοσιολόγοι

Πέφτουν από τα σύννεφα τα ΜΜΕ για τους Ισραηλινούς πράκτορες στην Ουκρανία. Όταν τα λέγαμε μισό μήνα πριν είμασταν συνωμοσιολόγοι.


Και όχι μόνο εμείς, αλλά και πολλά άλλα πατριωτικά μπλογκ πρόβαλλαν το συγκεκριμένο θέμα. Τα καθεστωτικά site όμως, δεν μπορούν να πάνε κόντρα και να δημοσιεύσουν κάτι το οποίο αφορά την Μοσάντ, τους εβραίους ή το Ισραήλ.
Στην αρχή λένε συνωμοσιολόγους, αντισημίτες κτλ όλους τους άλλους και μετά από κανα 10ήμερο που είναι αποδεδειγμένα αληθινές οι "συνωμοσιολογίες" προβάλλουν ακριβώς τα ίδια θέματα αφού έχουν πάρει το οκ.

Πηγή

2 σχόλια:

  1. ΠΊΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΊ.ΛΙΓΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥΣ.Ο ΤΡΟΧΟΣ ΓΥΡΙΖΕΙ Κ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΚΊΣΟΥΝ.ΒΑΓΓΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δέν υπάρχει πολεμος, εισβολή, ταραχές, εξεγέρσεις, παντού στόν πλανήτη πού νά μήν έχει βάλει τό χεράκι της, μία εβραική κατσαρίδα. Όποια πέτρα κι άν σηκώσεις από κάτω θά τήν βρείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή